Mire jók a medence fedések?

2023 nov 7. | Szórakozás

A kerti medencék teljes felszerelését az olyan kiegészítők teszik teljessé, mint amilyen a medence fedés. A fedések jó néhány típusa közül lehet választani.

Kezdjük rögtön az elején a bemutatót! Ilyen medence kiegészítővel általában csak a szabadtéri medencéknél kell számolni, hiszen a beltéri változat már eleve fedett. Beltérben is kaphat funkciót, ez csak a tulajdonostól függ. Egy fedés több funkcióval is bír, természetesen mindenkinek a védelem jut az eszébe legelőször. A fedett medence vize védve van a szennyeződésektől, nem kötnek ki a vízfelszínen falevelek, nem úszkálnak benne bogarak sem. Egy fedett medencét kevésbé érnek olyan környezeti hatások, amiknek következtében a víz algásodni kezd. Ez további előnyöket is magával hoz, mert kevesebb vegyszert kell alkalmazni a víz tisztán tartásához.

Medencékhez tervezett fedések? Milyenből lehet választani?

A medence fedések nem egyformák, mert alapvető különbség van a vízfelszínre simuló és a medence fölé magasodó fedések között. Az előbbi csoportot alapvetően a medence takarók csoportjakén említhetjük. A felszínt befedő takarók hatékonyan tudják a házi állatokat és kicsi gyerekeket védeni a vízbe eséstől. A téli hónapokban a vizet nem engedi megfagyni, de a magasított változat alatt fürdeni is lehet a megfelelő medencefűtéssel kombinálva.

A medence fedések lehetnek fix vagy ideiglenes típusok. Az alacsony változat általában eltolható, így a medencét négy évszakossá tudja tenni. Egy mozgatható, téli kiegészítőként vagy a használaton kívüli medencéhez ajánlott. Az eltolható modellek lehetnek magasítottak is, de ugyanígy létezik belőlük fix változat is.

A saját medence előkészületeket, karbantartási feladatokat és korszerűsítést is jelent. Minden célra tudunk terméket ajánlani, a gépészettől az élmény elemeken át a téliesítésig. A termékeinkről és a szolgáltatásainkról összefoglalóan a www.szavini.hu weboldalon kaphat információkat. Konkrét kérdésekkel vagy észrevételekkel forduljon hozzánk a a szavini@szavini.hu email címen vagy hívjon a +36 23 545-310 számon!