Ékszer gravírozás ünnepi meglepetéshez

2023 nov 6. | Férfiaknak

Közeledik a szeretet ünnepe, ilyenkor mindenki a tökéletes ajándékot keresi. Az ékszer gravírozást kösse össze a csillogó meglepetéssel és szerezzen örömet!

A decemberi ünnepek egyszerre töltik el kellemes várakozással és nyugtalanító szorongással? Mindannyian várjuk, hogy a szépen feldíszített fa köré gyűljünk és elérkezzen az ajándékbontás ideje. Mi kerül a piros, zöld és arany csomagolópapírokba? Minden évben elő kell rukkolni egy újabb és egy újabb, mesés ajándékkal. Mondanunk sem kell, hogy ez mekkora feszültséggel jár. Ön tudja már, hogy kinek, mit fog idén ajándékozni?

Az ékszer egy örök klasszikus

A csecsebecsék mindig boldog fogadtatást kapnak, különösen a hölgyektől. Egy arany horoszkópos medál vagy egy csillogó köves gyűrű, esetleg egy komplett szett, fülbevalóval és nyaklánccal, osztatlan sikert arat majd. Ékszert ajándékozni szinte bármilyen alkalomra jó ötlet, a szeretet ünnepén sem fog vele mellé.

Az ékszer meglepetés következő szintje az, amikor a kiválasztott ékszer kap egy vésett üzenetet is. A gravírozást ne felejtse el megrendelni az ajándékhoz, mert ezzel ad egy pluszt az ajándékának! Gravírozással együtt a gyűrű vagy a karkötő egy kedves emlék is lesz, ami a többi ékszer közül kiemelkedik.

Elég csak pár szó vagy néhány sokatmondó, jól eltalált betű, ne vesse el a szeretlek-et, se, hiszen ezt mindenki szereti visszaolvasni! Ha valami egyszerűbbre gondolt, gravíroztasson monogramot, mert egy névre szóló ékszert mindenki jobban magáénak érez és kitüntettet helyet kap az ékszeres dobozban. Az ezüstbe vagy aranyba kerülhet szimbólum vagy díszítés, aminek a jelentését csak a megajándékozott érti.

Az ünnepi ajándékot online is meg tudja rendelni, ha a mi ékszer boltunkat választja. A www.ekszer-kucko.hu honlapon a limitált szériás ékszereinket találja, válogasson kedvére a kínálatunkból!  Biztosra szeretne menni és ehhez még információra van szüksége? Kérdezze bátran a kollégánkat, akár telefonon, akár emailben: 06-20-297-26-60, ekszerkucko.webshop@gmail.com.