Presszoterápiával megújul a bőr, javul a közérzet

2023 szept 11. | Nőknek

A presszoterápia olyan testkezelés, amivel az egészségért és az esztétikus külső eléréséért is sokat lehet tenni.

Mi az a presszoterápia?

A presszoterápia tulajdonképpen a nyirokmasszázs megfelelője, ám nem kézi masszázsról van szó, hanem speciális gép végzi el a test meghatározott pontjain kifejtett stimulációt. A gép kezelője az eszközzel változó erősségű nyomást gyakorol a bőrre és azon keresztül a keringésre. Az eszköz beállítható a megfelelő intenzitásra, amit a páciens kellemes masszázsnak érzékel. A kezelés tehát kifejezetten pihentető, lelkileg és fizikailag is feltölti azt, aki kapja.

Milyen pozitív hatásokat képes kifejteni a presszoterápia?

A presszoterápia komplex kezelésben részesíti a testet, mert a masszázs összetett hatásának köszönhetően alakot formál és az egészséget is javítja. A nyirokkeringésre hat elsősorban, aminek köszönhetően a szervezet a nyirokrendszeren keresztül tud megszabadulni zsírsejtektől, salakanyagoktól is.

A mélyreható masszázs a bőrre és az immunrendszerre is hatást fejt ki. A bőr textúráján képes javítani, regenerálni, mert feszesebb, ruganyosabb és tónusosabb is lesz egyszerre a kezelést követően. A makacs narancsbőr csúnya rücskei is kisimulnak, a comb térfogata pedig csökkenni kezd. A karcsúbb, fiatalosabb alak és a felfrissült külső még mindig nem minden, ugyanis a presszoterápia képes a belső megújítására is.

Fájdalom vagy kellemetlen érzet nélkül, több kezelés eredményeképpen ellazulnak az izmok, kiürülnek a méreganyagok. A páciens közérzete javul, mert jobban alszik, ezzel pedig erősödik az immunrendszer működése is. Az elégtelen nyirokkeringés gyulladásokat okoz a szervezetben, könnyebben elkapunk fertőzéseket, védtelenebbé válunk a betegségekkel szemben.

Az alakformálásban prémium kezeléseket biztosítunk a vendégeinknek, akik igénybe tudják venni fogyáshoz, alakformáláshoz, bőrfiatalításhoz tervezett berendezéseink tudását és teljesítményét. Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és jelentkezzen be hozzánk: 06-20-93-65-064 info@szuperfogyas.hu.