Modern uszodatechnika és gazdaságos medence karbantartás

2023 szept 11. | Szórakozás

A gazdaságos készülékek alkalmazása az uszodatechnika területén, olyan berendezések használatát jelenti, amik takarékos, de hatékony működést tudnak nyújtani.

A medencék vizet, áramot igényelnek, na és építőanyagot is. A medence építtetése és fenntartása is lehet környezetbarát télen és nyáron is. Ez a szempont a medencék esetében is fókuszba kerül. Ma már egy ilyen építmény is készülhet újrahasznosított alapanyagokból, mint amilyen például a polipropilén. A mérettel szintén gazdaságos irányba terelhető a kivitelezés és a fenntartás. A medence komplett gépészete magába foglalja a víz szűrését, fertőtlenítését, tisztítását, valamint a téliesítés és a fűtés berendezéseit, kellékeit is.

Fenntartás kímélő és gazdaságos módon

A gazdaságos fenntartás feltétele egyrészt a medence technikai szükségletének magas színvonalú kiépítése. A hosszú távon megbízhatóan teljesítő berendezések támogatják, hogy a medencére kevesebbet kelljen költeni és kevesebb energiát, vegyszert kelljen felhasználni hozzá. A további feltételt a rendszeres karbantartás jelenti. Semmi sem örök életű, de meg lehet hosszabbítani a gépek életét odafigyeléssel, ellenőrzéssel is. Ahol ez elmarad, ott a víz minősége és a berendezések látják kárát a hanyagságnak.

Végül meg kell említeni a fűtést, ami idősek, gyerekek, fázósok, nyári szezonon kívül is úszni vágyók számára nélkülözhetetlen. Alacsony költségek, minimális zaj, kevés energia, nagy hatékonyság a cél, ha a medence fűtéséről van szó. A medencefűtés lehet elektromos, hőszivattyús, szolár paneles vagy hőcserélős is. Ezek közül a napelemek, hőszivattyúk és ezek kombinációja a leghatékonyabb.

A medencefenntartás legfontosabb berendezéseit kínáljuk a medence tulajdonosoknak. Azt javasoljuk, hogy bízza magát a webshopunk kínálatára és szerezzen be minden, hiányzó berendezést online. A www.kerexobuda.hu webcímen tudja a vásárlást lebonyolítani. Amennyiben kérdése van egy vagy több termékről, keresse kollégáinkat a válaszokért az itt megadott elérhetőségünkön: 06-1-43-60-120.