Kirakat dekorációk, mint hatékony reklámeszközök

2023 szept 6. | Üzlet

A kirakat dekorációk célja, hogy egyszerre támogassák az üzlet marketing céljait és tegyék a boltot esztétikusabbá. Mi kerüljön az üvegre?

A különféle terméket, szolgáltatást nyújtó cégek legtöbbje rendelkezik kirakattal, ha utcafronti üzletet működtet. A kidekorált és berendezett kirakatok, a kereskedelemben alkalmazott, megszokott reklámeszközök. A térbeli elhelyezésnek köszönhetően egyszerre lehet bemutatni a terméket és információkat is mellékelni hozzá, figyelemfelkeltő formában.

A kirakat ne maradjon grafika nélkül

Nem túlzás azt állítani, hogy az az üzlet győzedelmeskedik a vásárlókért, ügyfelekért vívott csatában, aminek a kirakata jól megtervezett és profi vizuális élményt tud nyújtani. Ennek az élménynek az egyik eleme a kirakatüvegre kerülő grafika és a hozzá tartozó feliratok is. A cél tehát az értékesítés, aminek a minél nagyobb és hosszú távon fenntartott sikere a tét.

A kirakatot tudatos tervezéssel, átgondolt művészi koncepció megteremtésével, informatív és látványos formában kell kialakítani. A termékhez, szolgáltatáshoz kapcsolódóan a szezonális jellegű kirakat dekorációt sem szabad elvetni. A korszerű technológiával nyomtatott és rögzített grafika cserélhető, amikor szükség van rá.  Minden alkalomhoz, eseményhez, témához aktuális kirakatot lehet létrehozni.

Használja ki a rendelkezésre álló, változatos méretű üveg felületet és engedjen betekintést a cég aktuális akcióiba, promócióiba, újdonságaiba.

A grafikusi, tervezői és kivitelezői tevékenységünket bárkinek szívesen ajánljuk a figyelmébe, aki a kirakatát nem találja eléggé dekoratívnak. Ezen nem éri meg spórolni, hiszen az arculat része és még azelőtt üzenetet közvetít, mielőtt bárki betenné a lábát az ajtón.

A weboldalunkon, a www.dekorszeged.hu webcímen a korábbi munkáinkból is összeállítottunk egy kis ízelítőt. Inspirálódjon belőlük és rendelje meg tőlünk az új, nyomtatott grafikát a boltja üvegeire! Az ajánlatunkat bármelyik elérhetőségünkön igényelni tudja. Hívjon a 06 30 96 77 888 telefonszámon vagy írjon info@profilstudio.hu email címen!