A medence felújítás szakemberrel lesz tökéletes

2023 szept 6. | Életmód

A medence felújítás kiváló befektetést jelent, mert növeli az ingatlan meglévő értékét és a lakókat is hozzásegíti a medencehasználathoz.

Öreg, sérült vagy elavult gépészettel rendelkező medence egyaránt menthető, méghozzá felújítás révén. A régen épült medencéket alaposan fel kell mérni. A medencékkel foglalkozó szakember meg tudja állapítani, hogy szerkezetileg, műszakilag milyen állapotban van az építmény.

Vannak olyan tevékenységek, amiket akár saját maga is el tud végezni a medence tulajdonos. Az olyan, egyszerűbb munkákról van szó, mint például a kifakult medence átfestése. Ez a betonból vagy polipropilénből gyártott medencékre vonatkozik.

Szakemberre van szükség?

Milyen esetekben fontos szakembert hívni? Változatos problémák miatt hiúsulhat meg a fürdőzés. Az elöregedett csövek, tömítések, csapok, a medence testének anyaga repedezhet, sérülhet, ami szivárgást eredményezhet. A medence gépészet is megadhatja magát, ami szintén ellehetetleníti a higiénikus fürdőzést. A medence kaphat modern, energiatakarékos, automatizált gépészetet.

A szükséges feladattól függően a felújítás, javítás bele telhet néhány órába vagy néhány napba is.

Az egyszerűbb eset, amikor a medence új fóliaburkolatot kap. Milyen előnyökkel jár a medence fóliázás? A PVC fóliaburkolat olcsó, de tartós, könnyű vele bánni, gyorsan elkészül és igencsak esztétikus külsőt tud kölcsönözni a medencének. Az új fólia telepítésén kívül el lehet végezni a medence újraszigetelését vagy az utólagos hőszigetelésüket is.

A felújított medence szebb, tisztább és gazdaságosabban működtethetővé válik, tehát nem felesleges költeni rá. A www.szavini.hu weboldalon összefoglaltuk, hogy milyen szolgáltatásokkal kapcsolatban várjuk az ügyfelek megkeresését.

Ha Önnek van saját kerti vagy fedett medencéje és szeretné, ha szakemberek javítanának a műszaki és esztétikai állapotán, akkor minket keres. Az Önnek szóló ajánlatunkról tájékozódjon az egyik, megadott elérhetőségünkön: a  06 23 54 5310-es telefonszámon, vagy a szavini@szavini.hu e-mail címen!