Audi bontott lámpákkal fényt gyújthat a sötétben

2023 szept 4. | Férfiaknak

Audi bontott lámpákból tud válogatni minden autós, aki az autóbontónk elérhető termékeit részesíti előnyben.

A járműveken több lámpa is működésbe lép, ha jelzésre, világításra, megvilágításra van szükség. A fényszórók segítenek abban, hogy az autó látszani tudjon és előtte se maradjanak sötétben. Ezen túl a fék, az irányváltáshoz tervezett, tolatáshoz való vagy a rendszámtáblát megvilágító lámpák is helyet kapnak az autón.

A lámpában a világítást az izzók biztosítják, amiknek az elavult típusát a halogén izzók jelentik. Az új változat természetesen a takarékos és erősebb fényű LED izzó. A LED technológia energia hatékony, környezetbarát, hosszú élettartammal bíró világítást nyújt az autózás világában is.

Mi a lámpa csere oka?

Az autó lámpa belsejében az izzó található, amihez csatlakoznak az optikai elemek. Az izzó előtt a búra kapott helyet, az egész lámpát keretbe foglalja a fényszóró ház. Az autó lámpa alapanyagai közé tartozik a műanyag, a fém is. Ezt az alkatrészt több éves használatra tervezték, ám a balesetek, sérülések, a hanyag karbantartás könnyen keresztül tudják húzni az előzetes számításokat. Megesik, hogy a lámpa búrájának az állapotát annyira elhanyagolják, hogy már a polírozás sem segít és végleg leromlik a lámpa fényének az erőssége.

Az utakon sajnos sokszor látni matt, repedt vagy éppen megragasztgatott fényszórókkal guruló járműveket. Nem érdemes egy ilyen alkatrészen spórolni, mert a halogatás könnyen az autós forgalmi engedélyébe kerülhet. Emiatt a bontott lámpa megvásárlása előtt alaposan meg kell vizsgálni az alkatrészt, nehogy matt, túl öreg, kifogásolható működésű legyen.

A bontott autóalkatrész kereskedésünket Budapesten találja, de a honlapunkon is tud tájékozódni a készletünkről. A www.audialkatresz-bonto.hu webcímen a bontónkról talál hasznos információkat és a bontott Audi alkatrészek leírását is megtekintheti. Az elérhetőségeinken tud informálódni, várjuk hívását vagy üzenetét: 06 1 79 38 374, 06 20 95 38 890, info@audialkatresz-bonto.hu.