Időtállóság és kifogástalan felület elektropolírozással

2023 júl 13. | Technológia

Rendszeresen használt, különböző anyagokkal érintkező eszközök minőségéért felelős? Szeretné az időtálló, kifogástalan felületet minél egyszerűbben biztosítani? Elektropolírozással gondoskodhat a termékek hatékony védelméről a különböző hatásokkal szemben.

Az ipar különböző területein, és más környezetben is nagy szükség van a korrózióálló anyagokból gyártott eszközökre. Ezek kiválóan helytállnak akkor is, ha rendszeresen érintkeznek különféle anyagokkal, vagy hosszabb időn keresztül teszik lehetővé a tárolást. A savak, a lúgok, a bor, a tej, és más anyagok is okozhatnak kárt, ha nem a célnak megfelelő anyagokból gyártott termékek kerülnek alkalmazásra, vagy ha elmarad a hatékony felületkezelés.

A problémák megelőzése érdekében elengedhetetlen a speciális eljárás alkalmazása. Az elektropolírozás alkalmas sorjátlanításra, a felületi érdesség javítására. Emellett pedig számos más előnnyel is jár az alkalmazása:

– Hatékonyan óv a korrózióval szemben.

– Jelentős mértékben csökkenti a súrlódást, a felület mechanikai feszültségét.

– Javítja a mágneses tulajdonságokat.

– Növeli az élettartamot.

– Esztétikus megjelenést biztosít.

Ha olyan felület polírozására van szükség, ami más technológiák számára elérhetetlen, akkor a legjobb megoldás az elektropolírozás. Ezzel a módszerrel ilyen esetben is kiváló eredmény érhető el. A gyártást követően, és a karbantartás során is fontos a megfelelő eljárás megválasztása.

Simítsa a felületet, csökkentse a felületi érdességet, és gondoskodjon a termék élettartamának növeléséről az ideális módszerrel! Cégünk, a KORROFOB Felületvédelmi és Kereskedelmi Kft. megbízható segítséget nyújt ezen a területen, ugyanis foglalkozunk többek között elektropolírozással is.

Bárhol használ KO anyagokból készült eszközöket, berendezéseket, ránk bízhatja a precíz felületkezelést. Kiváló eredményre juthat, ha hozzánk fordul, rövid időn belül sor kerülhet a kivitelezésre. Szerezzen bővebb információt a www.korrofob.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-30-1562867-es telefonszámon, vagy az info@korrofob.hu e-mail címen!