Rezisztens almafajták a családoknak

2023 jún 19. | Életmód

Kiváló tulajdonságokkal rendelkező gyümölcsfákat szeretne vásárolni? Fontos Önnek, hogy az almafái ellenállóak legyenek a betegségekkel szemben? Az ültetésre váró gyümölcsfákat, a rezisztens almafajtákat megvásárolhatja faiskolából.

A gazdaságokban, a kistermelőknél és a családoknál folytatott növénytermesztés mindenki érdekét szolgálja. Az egészséges életmód része a megfelelő táplálkozás, amihez hozzátartozik a zöldségek és a gyümölcsök fogyasztása.

A vidéken élő emberek kerteket művelnek, ahova különböző fákat is ültetnek. Minden család az általa leginkább kedvelt gyümölcsöket termeszti, de a vásárlásnál fontos szempont a gazdaságosság is. Az egyik legkedveltebb gyümölcs az alma, ezért ebből szinte mindenki ültet.

Érdemes olyan kertészetet választani, ahol egy helyről tudja a facsemetéket beszerezni. Megtalálja az új nemesített fajtákat, és a rezisztens almafajtákat is.

Ha betegséggel szemben ellenálló növényeket ültet, akkor sokkal kevesebb lesz az ápolási és gondozási munka, megelőzheti a különböző megbetegedések kialakulását, így gazdaságosabb lesz a termesztés. Egészséges, bőségesen termő, szép levélzetű, kiváló termésű fái lesznek, amelyekről örömmel szüretelhet.

A választás során bizonyára Ön is több szempontot figyelembe vesz, de ha a termesztést jövedelmezően szeretné megvalósítani, akkor a legelőnyösebb a rezisztens almafajták beszerzése. A kertészetben nagy mennyiségben állnak rendelkezésre facsemeték, és viszonteladókat is kiszolgálnak.

Termesszen egészséges gyümölcsöket, élvezze a rezisztens almafajták előnyeit! Balogh Zoltán Faiskolájában könnyen hozzájuthat a megfelelő mennyiséghez. Más termékeket is megtalálhat, így kényelmesen rendelhet különböző fajta növényeket. Jusson bővebb információhoz a www.baloghfaiskola.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-30-3004953-as telefonszámot, vagy írjon a balogh.zoltan19@gmail.com e-mail címre!