Szauna kiegészítők és tartozékok wellness részleghez

2023 jún 2. | Életmód

A szauna kiegészítők és a szauna tartozékok is a biztonságos és hatékony szauna élményhez kellenek. Rendelje meg online, ami még hiányzik!

A wellness hatalmas népszerűségnek örvend nálunk is, sokan töltenek időt ilyen programokkal a testi lelki egészségük fenntartása érdekében. A gőzkabinok, a masszázs, a gyógyvizes fürdők mellett a szaunázás is szerves részét képezi a gyógyító feltöltődésnek. Egy szaunakabinban extrém magas hőmérsékleten izzadni egyszerre megterhelő és egészséges is. Az izzadással méreganyagok távoznak, a testet számos módon stimulálja és pozitív módon befolyásolja a szaunában eltöltött 10-20 perc.

A vendégcsalogató szaunakabin

Egyértelműen vendégcsalogató befektetés tehát kialakítani egy kis sarkot a szaunakabin számára. Az egész évben vendégfogadó szállások télen és nyáron is tudnak vonzó wellness programot kínálni szaunakabinokkal és egyéb lehetőségekkel.

A szaunakabin önmagában még csupán egy üres, fából ácsolt építmény. Ahhoz, hogy wellness program váljon belőle, be kell rendezni, fel kell szerelni a megfelelő szauna tartozékokkal. Nem hiányozhat a hőmérsékletért felelős kályha és a vezérlő, a benti klímát mutató mérőeszközök és a hangulatvilágítás. A teljes felszereltséghez még fa padok, felöntő dézsa és kanál is kellenek, nem beszélve a tisztító eszközökről. Ha igazán teljes szauna élményt tervez, akkor a merülődézsa beszerzését is érdemes megfontolni a vendégek számára.

Medence, szauna és minden, ami wellness, egy helyen megtalálható a webáruházunkban. Az online vásárlás előnyeinek köszönhetően késlekedés nélkül, akár egyszerre be tud szerezni minden terméket. A beüzemelést követően a vendégek azonnal megkezdhetik a wellness részleg használatát ás elmerülhetnek a feltöltődés kellemes perceiben.

Az általunk forgalmazott termékekről a www.kerexobuda.hu webcímen található online boltban tud tájékozódni. Amennyiben kérdése vagy észrevétele van, ossza meg velünk a 06 22 502 793, 06 1 43 60 120 telefonszámok egyikén vagy pedig írjon nekünk üzenetet!