Szakdolgozat nyomtatás formai követelmények szerint

2023 jún 2. | Kult

A szakdolgozat nyomtatás az utolsó lépése a felsőoktatás éveit lezáró mű befejezésének. A dolgozat formája ugyanolyan fontos, mint a tartalma.

A szakdolgozat a főiskolai vagy az egyetemi éveknek az összefoglalója. A hallgatók kemény munkájának és kitartásának elegáns kötésbe foglalt esszenciája. A szakdolgozat igényes formája nagyszerűen ki tudja egészíteni a gondosan megírt tartalmat.

A slendrián, igénytelen borító sajnos már a szakdolgozat tartalmával kapcsolatban is kelthet negatív benyomásokat. Az összecsapott munka később már nem javítható ki, ezért az utolsó lépéseket is fontos rendkívül precízen végrehajtani.

Milyen a dolgozat formája?

A szakdolgozat készítésre szigorú szabályok vonatkoznak, mind a külsőnek, mind pedig a belsőnek követnie kell egy megszabott irányt. A szakdolgozat borítója keményfedeles, általában műbőr, többféle színt kaphat, de leginkább a sötétebb árnyalatok preferáltak, mint a fekete, zöld vagy a kék. A borító feliratozása feltűnő, ízléses és elegáns aranyozást kaphat. A legszükségesebb szavak kapnak helyet rajta, név, dátum és a szakdolgozat felirat.

A borítón belül rögtön következik a szennycímoldal, egy üres oldal, majd pedig a címoldal, a tartalomjegyzék és maga a dolgozat teljes terjedelmében. A végére kerül a melléklet, bibliográfia, irodalomjegyzék, nyilatkozat és konzultációs lap. A nyomtatást általában A4-es méretben, 8,5 x 11 hüvelykes, 80-90 grammos papírra készítik el.

Ne hagyja az utolsó pillanatra az élete egyik meghatározó művének a kinyomtatását, bekötését, de ha mégis így alakult, mi akkor is segítünk! Jól tudjuk, hogy egy szakdolgozat beadását óriási stressz, hatalmas munka, versenyfutás a határidőkkel és rengeteg befektetett idő előzi meg. A nyomdánk az utolsó simítások kivitelezését és a gyors elkészítést is tudja vállalni minden ügyfélnek.

A szolgáltatásainkról és a nyomdánkról is megtalálja a legfontosabb információkat a honlapunkon, a www.bestnyomda.hu webcímen. Keressen minket bizalommal a 06 30 94 43 691, 06 30 94 43 688 telefonszámokon, illetve az info@bestnyomda.hu email címen!