Natúr nád napernyő kertbe, medence mellé

2023 jún 2. | Szórakozás

A nád napernyőkkel hamisítatlan trópusi hangulatot teremthet a medence mellett. A kert és a terasz is kaphat természetes anyagokból készült díszt.

A náddal leggyakrabban a múltat idéző nyaralók, régi parasztházak tetején találkozunk, pedig máshová is kerülhet ilyen takaros növényi fedél. A kertben több, nyáron praktikus kiegészítő is kaphat nádból rakott fedelet.

Gondoljunk csak a kis, kerek pagodákra, amiknek az oltalmában nem kell tartani egy hirtelen érkező nyári záportól, ahogyan a tűző napsugaraktól is védve vannak a nádtető alatt tartózkodók. A pagoda azonban viszonylag nagyobb helyet foglal és több építőanyag igénye is van, mint egy kisebb napernyőnek. Helyettesítse a kerti pihenőt egy hasonló formájú és ugyanolyan dekoratív nád napernyővel!

A napernyő minden kert és medence stílusos kiegészítője

A nád napernyő elsődleges előnye, hogy kevés helyet foglal, ennek köszönhetően kis alapterületen is fel lehet állítani egy ilyen kerti kiegészítőt. A hagyományos napernyőkkel szemben általában fix helyet kap, mert a földbe állítják a törzsét.

Attól nem kell megijedni, hogy a nádnak árt az időjárás, mert a háztetőkön is évtizedekig bírja. Ennek köszönhetően szélben, esőben sem kell kirohanni, hogy a napernyőt biztonságba helyezzék. A biztonságos, időtálló nádernyő különleges látvány, egy kicsit még trópusi hangulatot is tud vinni a medence mellé. Natúr színei, rusztikus megjelenése jól illik gyakorlatilag bárhová a zöldbe, homokba, medence partjára is. Csak vigyázni kell rá és sok, egymást követő nyarat megér.

A nád sokoldalú építőanyag, amiből mutatós fedés készül, akár napernyőre is. Itt a nyár, ideje gondoskodni a hűsítő árnyékról. Az egyedi napernyőket elkészítjük Önnek is, akár az Ön tervei alapján. A nádban rejlő lehetőségekről a honlapunkon tud tájékozódni, a www.naturteto.hu webcímen. Ha felkeltette az érdeklődését valamelyik megrendelhető termék, vegye fel a kapcsolatot a kollégánkkal az egyik elérhetőségünkön, a naturteto@gmail.com email címen vagy pedig a 06 30 85 88 167 telefonszámon!