Szakszerű telektisztítás időseknek is

2023 ápr 4. | Életmód

Sok idős ember él kertes házban, akik az évek előrehaladtával egyre nehezebben tudják karbantartani a környezetüket. Rokonaik, barátaik nem mindig tudnak segítséget nyújtani a kültéri feladatok elvégzésében, telektisztításban, mert gyakran leterheltek, nincs túl sok kapacitásuk még ezzel is foglalkozni.

Sajnos egy idő után szembetűnő az elhanyagoltság, ami érthető, hogy a többséget pedig zavarja. Szeretnének ők is gyönyörködni a kertjükben, kiülni, élvezni a jó időt. Az időseknek különösen fontos, hogy gyakran legyenek a friss levegőn, hiszen ez a közérzetükre, immunrendszerükre egyaránt pozitív hatást gyakorol.

Ha nincs kapacitás, megfelelő fizikai erő, ilyenkor jönnek a szakemberek

A Gávai Ágdarálás csapatát érdemes keresniük az időseknek is, vagy azon hozzátartozóiknak, akik az időhiány miatt nem érnek rá a telektisztítással foglalkozni. Ameddig az idősek pihennek, rokonaik pedig a munkájukat végzik, addig profi szakemberek gondoskodnak arról, hogy a kert ismét alkalmas legyen a pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

A Gávai Ágdarálás csapatával könnyedén, gyorsan meg lehet oldani az adott élethelyzet problémáit. A profikkal nem csupán időt lehet spórolni, hanem még a végeredmény is jobb lesz. A szakszerű telektisztítás jót tesz a terület növényzetének is, amelyek ezután megfelelően tudnak majd fejlődni.

Kerüljék el a baleseteket, sérüléseket!

Az idősek közül egyesek megelégelhetik az elhanyagolt környezet látványát, ezért minden erejüket összeszedve egyedül is nekivághatnak a telektisztításnak. A gyenge fizikai állapotnak számos kockázata van, könnyen sérülhetnek, szenvedhetnek balesetet, a felépülés pedig ebben a korban sokkal tovább is tarthat.

A Gávai Ágdarálás csapata segít, hogy az idősek is élvezhessék a szép, tiszta környezetet, keressen bennünket bátran a telektisztításért! Honlapunkon bővebb információkat is találhat, amit a www.agdaralasolcsongavai.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, hívjon bennünket telefonon a +36-70-389-1565-ös számon, vagy írjon üzenetet a gavai67@indamail.hu e-mail címünkre!