Dohos szag, rossz közérzet? Szükség van autóklíma fertőtlenítésre!

2023 ápr 3. | Életmód

Napról napra melegszik az idő, így lassan az autókban is szükség lesz a klíma használatára a kellemes utazáshoz. Egyesek több éve nem foglalkoztak az autóklíma fertőtlenítésével, karbantartásával, ugyanis úgy gondolják, hogy nem igazán van szükség erre. Jele sincs annak, hogy bármi gond lenne a rendszerrel.

Az igazság az, hogy minden egyes szezon előtt muszáj foglalkozni az autóklíma fertőtlenítésével, ugyanis enélkül súlyos egészségügyi kockázatokkal nézhetnek szembe. Sokan nem is gondolnák, hogy adott esetben veszélyeknek vannak kitéve.

A dohos szag komoly problémára utalhat

Egyesek tapasztalhatják a használat során, hogy a klíma nagyon kellemetlen, dohos, állott szagot áraszt ki magából. Ez már annak a jele, hogy óriási a baj, és nem szabad tovább várni az autóklíma fertőtlenítéssel. Nem ritka, hogy vezetés közben rosszul is érzik magukat az emberek, erős fejfájás is gyötörheti őket. Ez az állapot szintén arra utalhat, hogy itt az ideje gondoskodni a rendszer tisztításáról.

Hosszú távon ez az állapot fenntarthatatlan, hiszen a rosszullétekkel más közlekedőket is veszélybe lehet sodorni. Csökken a koncentráció, nehéz figyelni a vezetésre rossz közérzettel, bármikor bekövetkezhet emiatt egy baleset is.

Eredményes autóklíma fertőtlenítés professzionális eszközökkel

Ahhoz, hogy az autóklíma fertőtlenítés eredményes legyen, mindenképp professzionális eszközökre van szükség a folyamathoz. Nem érdemes otthoni környezetben próbálkozni a tisztítással, mert megvan az esély arra, hogy nem lesz tökéletes a végeredmény. Megfelelő technikával, hozzáértéssel nem fordulhat elő, hogy minimális mennyiségben is megmaradjanak a kórokozók a rendszerben.  

Forduljon bizalommal az Ar-gó Abroncs Bt.-hez, ahol szakszerű segítséget kap az autóklíma fertőtlenítéshez! Cégünk ezen kívül foglalkozik autóklíma javítással is. Honlapunkon bővebben is tájékozódhat, amit a www.ar-go.hu címen ér el.

Ha kérdezne, keressen bennünket telefonon a +36-1-431-9407-es vagy a +36-30-300-9744-es számok egyikén! E-mailen is elérhet minket, az argoabroncs@t-email.hu címen.