Ellenőrizze az átmenő folytonossági hiányokat tömörségvizsgálattal!

2023 márc 29. | Technológia

Igyekszik mindent megtenni a rendszer problémamentes működéséért? Szeretne meggyőződni arról, hogy az ipari elemek megfelelő állapotban állnak rendelkezésre? Számos esetben nyújt nagy segítséget a tömörségvizsgálat, ami lehetővé teszi az átmenő folytonossági hiányosságok kimutatását.

Az ipari munkaterület nélkülözhetetlen eszközei a speciálisan kialakított berendezések, a különböző méretű tartályok, és más elemek, amelyekből rendszert építenek ki a szakemberek. Fontos, hogy ezek kivétel nélkül eleget tegyenek az elvárásoknak, ugyanis csak így teszik lehetővé a biztonságos, költséghatékony működtetést.

Ha rendszeresen sor kerül az alapos ellenőrzésre, megelőzhetőek a komoly problémák, ezáltal nagy összegek takaríthatóak meg. Különböző módszerek alkalmazására van lehetőség, amelyek segítségével kideríthető, hogy jelenleg milyen állapotban vannak az egyes felületek, szerkezetek.

Az átmenő folytonossági hiányok kimutatására alkalmas a tömörségvizsgálat, amely során a vizsgálandó felület két oldalán nyomáskülönbséget hoznak létre, és észlelik az esetlegesen átszivárgó közeget, töltetet. Többféle módon kerülhet sor a tömörségvizsgálatra, a buborék-emissziós eljárás esetén van szükség a felület leggondosabb előkészítésére.

A szakemberek tájékoztatják a munkafolyamatról, és minden szükséges eszközt, anyagot biztosítanak a munkavégzés alkalmával.

Ellenőrizze alaposan a rendszer elemeit, és bármilyen rendellenességet észlel, tegye meg a szükséges lépéseket! Használja ki a speciális eljárások által nyújtott lehetőségeket, hiszen így időben kiderítheti, ha hiba elhárítására van szükség! Akár tömörségvizsgálatra, akár más módszerek alkalmazására készül, cégünk, a R.U.M. Testing Kft. megbízható megoldást nyújt.

Szakembereink nagy tapasztalattal, korszerű felszereléssel tesznek eleget a kérésének. Többféle vizsgálatot végzünk, így a tömörségvizsgálatot is ránk bízhatja. Olvasson részletesen a tevékenységünkről a www.rumtesting.hu internetes oldalon, és keressen minket bizalommal a 06-1-4058934-es telefonszámon, vagy az iroda@rumtesting.hu e-mail címen!