Vital Plus hajápoló termékekkel nincs több tünet, csak szép frizura

2023 márc 6. | Életmód

A szép haj az egészséges fejbőrnél kezdődik. A Vital Plus hajápoló termékek használatával mindkettőt el tudja érni és meg is tudja tartani.

Vége a hajbajoknak

A fejbőr kellemetlen tüneteket produkálhat, ha valamilyen okból felborul a természetes egyensúlya. A zsírosodás mellett kellemetlen korpásodás is felütheti a fejét. Mindkettő nyomot hagy a hajszálakon is, ami hatással van a frizura állapotára. Ha nem szeretne tovább küzdeni a kínos korpával, a nehezen kezelhető zsírosodással, esetleg a kétségbeejtő hajhullással, ideje végre valóban hatékony hajápoló terméket kitenni a fürdőszoba polcra!

A  Vital Plus növényi hatóanyagokat tartalmazó hajápoló termékei a probléma gyökerét ragadják meg, a fejbőrt tisztítják és kezelik. Minden termék mikrobiológiailag ellenőrzött, bőrgyógyászok tesztelték és klinikai körülmények között ellenőrizték őket. A bőrbarát dermokozmetikum aktívan szünteti meg a kóros faggyútermelés, a seborrea vagy a korpa okát és végleg segít megszabadulni a rendellenes fejbőr állapot okaitól.

Vital Plus hajápolók használata kíméletes, anélkül éri el a kívánt hatást, hogy közben a fejbőr összetett mikrokörnyezetének egyensúlya sérülne, a ph értéke megváltozna vagy a természetes védőrétege meggyengülne.

Dermokozmetikum a segítség

A dermokozmetikumok funkcionális dermoaktív anyagokkal támogatják a fejbőr kezelését. Olyan, speciális kozmetikumokról van szó, amiknek a kifejlesztésében és tesztelésében szakemberek működtek közre. Válogatott hatóanyagok, kimagasló hatékonyság jellemzi az ebbe a kategóriába sorolható termékeket. A dermokozmetikumok a kozmetikumok és a gyógyszerek között helyezhetőek el.

A Vital Plus termékeivel a haj és a fejbőr is csak nyerhet, mert egészségessé válik, méghozzá válogatott összetevők segítségével. A gyönyörű haj alapja a tünetmentes, tiszta fejbőr. A minőségi fejbőr és hajápolás termékeit a webshopunkból tudja beszerezni, amit a www.gyogyfuvesbolt.hu webcímen talál. A vásárlók kérdéseire az itt feltüntetett elérhetőségeken tudunk válaszolni. Írjon nekünk üzenetet az info@gyogyfuvesbolt.hu email címen vagy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a 06-01-466-88-69 telefonszámon!