Multikulturális óvoda a közös emberi értékek megalapozásához

2023 márc 2. | Életmód

Magyarországra költözött, és szeretné, ha a gyermeke angol nyelvű környezetbe kerülne? Fontos, hogy kisgyermeke megismerkedjen az idegen nyelvvel az iskolakezdés előtt? A multikulturális óvoda lehetőséget nyújt a kicsik számára a több nyelvvel való ismerkedésre.

Az iskolai tanulás előtt minden gyermek óvodába jár, ami több szempontból előnyös és kötelező is. A szülők igyekeznek olyan intézményt választani, ami közel van a lakóhelyükhöz, és ahol a gyermekük jól érzi magát.

Magánóvodában családiasabb a légkör, és mindig nyújtanak valamilyen plusz lehetőséget. A döntésnél érdemes ezeket a szempontokat is figyelembe venni, mivel így sokat segíthetnek a gyermeküknek.

Angol nyelvű környezetben az óvodások rendszeresen hallgatnak angol nyelvet, megismerkednek a szavakkal, és az óvodás évek végére beszélnek is angolul. Az iskolaérettség elérése mellett az idegen nyelv ismerete óriási előnyt jelent a tanulás megkezdésénél. Azok a tanulók, akik az óvodában már megbarátkoztak az angol nyelvvel, sokkal könnyebben sajátítják el az ismereteket, és eredményesebbek lesznek ebből a tantárgyból.

A pályaválasztás során be lehet építeni ezt a tudást, és a befektetett energia megtérül. Sok munkahely kéri valamilyen idegen nyelv ismeretét, és a legtöbb helyen megfelel az angol. Ha szeretne gyermekének segíteni, és a nyelvtanulását megkönnyíteni, akkor a legjobb választás egy olyan multikulturális óvoda, ahol az óvodapedagógusok az idegen nyelv területén is segítik a gyermek fejlődését.

Ilyen intézményben a gyermekek megismerkedhetnek más kultúrákkal is, és együtt tölthetik az idejüket olyan társakkal, akik másik országból származnak. Az óvónők játékos formában, érdekes foglalkozások keretein belül fejlesztik a kicsik képességeit, és igazodnak az egyéni adottságokhoz.

Válassza a multikulturális óvodát, ahol angol nyelven zajlanak a nevelési programok! Ha szeretne  Happy Kids nemzetközi magánóvodánkról többet megtudni, bármikor megtekintheti weboldalunkat a www.happykids.hu címen. Kérdéseivel, és beiratkozással kapcsolatban pedig keressen bennünket a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy az info@happykids.hu e-mail címen!