Javíttassa alkatrészeit gazdaságosan és gyorsan, elektromos fémszórással!

2023 márc 2. | Technológia

Szeretné berendezését továbbra is használni, de az alkatrészei már nem töltik be megfelelően a szerepüket? Tart a repedéstől vagy a töréstől, ha javításra kerülne sor? Megfeledkezhet erről a problémáról, és újra kiváló állapotú elemek állhatnak a rendelkezésére, ha elektromos fémszórás mellett dönt.

Különböző alkatrészekre van szükség a gépek, a berendezések gondtalan működtetéséhez. A rendszeres használat miatt ezek kophatnak, sérülhetnek, és a különféle hatások miatt bizonyos idő után előfordulhat meghibásodás. 

Nem minden esetben elengedhetetlen a csere, mivel többféle javító módszer alkalmazható. Ezek során, mint például a hegesztés, sajnos keletkezhet deformáció, akár el is törhet az adott elem. Az elektromos fémszórásnak köszönhetően viszont megelőzhetőek az ilyen problémák. 

Rengeteg előnye van az elektromos fémszórásnak, amit egyre többen ismernek és kedvelnek. Az egyik legfontosabb pozitívuma az alacsony hőbevitel, aminek köszönhetően nem változik az adott darab anyagszerkezete

Bármilyen felület javítására van szükség, ezzel az eljárással megoldható a feladat. Nem csak a kopott felület javítása kivitelezhető, hanem ennél jóval többet lehet elérni, ugyanis kopásállóbb vagy éppen rozsdamentes felület hozható létre

A technika lényege, hogy megolvasztott fémhuzalt szórnak fel a szakemberek speciális eszköz és sűrített levegő segítségével. Rövid idő alatt, költséghatékonyan elvégezhető folyamatról van szó, ami lehetővé teszi, hogy kiválóan ellenálló alkatrészek álljanak ismét rendelkezésre. 

Növelje az alkatrészei élettartamát, és feledkezzen meg a kellemetlenségekről! Válassza az elektromos fémszórást, amivel számos esetben javíthatóak sérülésmentesen a felületek! Többek között ezzel az eljárással is foglalkozik cégünk, a Weldtech Hegesztéstechnológiai Kft., ahol megbízható kezekben tudhatja a munkadarabokat. 

Célunk, hogy minél több termék kifogástalan alkalmazására legyen ismét lehetőség, és kiemelt figyelmet fordítunk a gazdaságos megoldásra. Ezáltal minden szempontból kiváló eredményre juthat. Olvasson bővebben a tevékenységünkről a www.weldtech.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-34-551555-ös telefonszámon, vagy a weldtech@weldtech.hu e-mail címen!