Erre vigyázni fog a gyerek:névre szóló törölköző

2023 márc 2. | Nőknek

Nyáron különösen praktikus, de egész évben jól jön a kicsiknek a névre szóló törölköző. Burkolja őket saját törölközőbe!

A gyerek holmik sorsa

A kisgyerekeknek ruhaneműt vagy bármilyen textilt vásárolni azzal a rizikóval jár, hogy  azt hamarosan le kell cserélni. A gyerekek növésben vannak, gyorsan kicsi lesz rájuk minden, ami néhány hete még pont jó volt. A másik probléma a dolgok elkallódása.  A kicsik hajlamosak elhagyni a dolgaikat, így a pulcsi, kesztyű vagy a sapka, ami reggel még megvolt, estére már szőrén szálán eltűnhet. Szerezzen be egy olyan darabot, amit biztosan nem akar majd elhagyni a szeme fénye!

Mi a sorsa egy törölközőnek? Az uszodában, a strandon, de még az ottalvós vendégség alkalmával is elkeveredhet egy átlagos törölköző, amire nem figyel úgy a gyerek. Na és a névre szóló törölközőkkel mi a helyzet? Egy ilyen használati tárgyra miért is ne vigyázna jobban a gyerek, ugye?

Saját törölköző a kicsiknek

A webáruházunkban kapható törölközők és a feliratuk is ugyanolyan különlegesek, nem beszélve a grafikájukról. A pihe-puha anyagból készült törölköző nemcsak a puhasága miatt olyan kellemes tapintású. A speciális kötésű, frottír alapanyag a strandra és a fürdőszobába is ugyanolyan kiválóan illik. Nem hagy maga után szöszöket, viszont jól fel tudja szívni a nedvességet.

Az anyag tökéletesen mosható 40 fokon, megtartja eredeti tulajdonságait hosszú távon is, így a minőségére nem lesz panasz. A lényeg mégis a grafika és a név, amitől a törölköző csak azé a kisgyermeké lesz, aki kapja. Egy ilyen törölközőre minden kicsi vigyáz, nem szeretné csak úgy ott felejteni egy padon vagy az öltözőben. A névre szóló törölköző egyedi és szerethető darab, amibe jól esik beleburkolózni és amit nem lehet egyetlen, másik törölközővel sem összetéveszteni.

A kislány vagy kisfiú név mellé aranyos grafika kerül, amit Ön választ ki az egyedi grafikák egyikéből. A törölköző rendelés részleteiről a www.bebidizajn.hu weboldalon tud tájékozódni. Itt találja az elérhetőségeinket. A 06-70-424-41-10 telefonszámon és az info@bebidizajn.hu email címen segítünk a rendelésben.