A Happy Kids, 12.kerületi magánóvoda minden szempontnak megfelel

2023 febr 7. | Nőknek

A gyermek első éveinek szocializációs helyszíne rendkívül meghatározó. A 12. kerületi magánóvodánkban mindent megkap, amire szüksége van.

Az óvoda éveit minden csöppség megkezdi három éves korában. A szülőknek el kell engedni a kicsik kezét és olyan intézményt találni számukra, ahol nyugodt szívvel tudják őket hagyni.

Az állami óvodát elvetették, mint lehetőséget és inkább a magánóvodák között válogatnak? Egyre több szülő tesz így, a magánóvodák mellett szóló érvek miatt. Természetesen itt is felmerül a fő kérdés: mégis melyik óvoda legyen az elérhető intézmények közül? Olyan magánóvoda kapuján kísérje be a gyermekét minden egyes reggel, ahol biztosítják a fejlődését!

A döntés szempontjai

Íme pár hasznos szempont a magánóvoda kiválasztásához. Döntsön az alapján, hogy mi a legjobb az Ön szeme fényének! A magánóvodák kiválasztása tulajdonképpen a szülő döntése, de befolyásoló tényező a szabad helyek mennyisége és az is, hogy milyen távolságra található a magánóvoda.

A gyermeknek és a családnak sem előnyös, ha a város másik végébe kell utazni és vissza minden nap. Legyen bármilyen nívós és vonzó egy intézmény, a távolság cseppet sem elhanyagolható szempont az óvoda választásnál. Az óvoda épülete maga is lényeges. A szépen karbantartatott, modern, világos, tágas termekkel rendelkező óvodában, ahol nagy udvar, kert is van, kis létszámú csoportban a gyerekek is jól érzik magukat.

A magánóvodák foglalkozásai, módszerei jelentik a legfőbb különbséget az állami intézményekkel összehasonlítva. Azonban ennél is fontosabb, hogy milyen óvodapedagógusok és milyen légkör veszi a kicsiket körbe. Segít a döntésben, ha látogatási napot is beiktatnak a szülők, mielőtt döntenek.

A gyermeke a 12. kerületi Happy Kids magánóvodában boldog lesz és barátokra lel. Teljesen angol nyelvű környezetben zajlik a nevelési program, illetve az oktatás, angol nyelvű iskolai előkészítéssel.  Innen egy lépés az az angol nyelvű nemzetközi iskola. A honlapunkon, a www.happykids.hu webcímen találja az elérhetőségeinket: +36-1-356-24-40, info@happykids.hu. Várjuk a családot egy közös ismerkedésre!