Biztonságos és egyszerű hely a papírnak gördíthető irattárolókkal

2023 jan 19. | Technológia

Óriási mennyiségű irat tárolásához a gördíthető irattárolót válassza! A tárolásnak nemcsak áttekinthetőnek, hanem maximálisan biztonságosnak is kell lennie.

A papír dobozokba halmozva, dossziékba szorítva, mappákba tornyozva meglepően nagy súllyal tud ránehezedni a cipekedő karokra. A dokumentumok egyre csak gyűlnek, ez pedig azzal jár, hogy több helyet kell szorítani a számukra, de a tároló helyiség mérete viszont nem változik. A zsúfoltság és a helyhiány könnyen oda vezet, hogy a dobozok borulnak, a tárolók pedig ingataggá válnak.

Amennyiben úgy gondolja, hogy elérkezett a korszerűsítés ideje és nem szeretne tovább egy, a tárolásra alkalmatlan archívumban, raktárban bajlódni a dokumentumokkal, a gördíthető irattárolót ideje megismernie. A gördíthető irattárolókat összeszerelve egy olyan állványrendszert kapunk, ami képes a sokoldalú irattárolásra. Érdemes vele számolni, mert alkalmazható hosszú távon, méghozzá megoldandó problémák nélkül.

A gördíthető irattároló állványokat kiépített sínrendszerre állítjuk. A hely méretéhez, a tároló kapacitáshoz és a helyszínen tárolt további berendezésekhez igazíthatóak a rendszerek.

Az állványok szorosan egymás mellé kerülnek, magukba zárva a polcokra felpakolt dokumentumokat.  Ennek az elrendezésnek köszönhetően a polcok tartalma tökéletesen biztonságban van, nem potyognak le a dobozok és dossziék. Hogyan lehet hozzáférni a dokumentumokhoz? Az állványrendszer egyes elemeit egy erre szolgáló karral lehet gördíteni a síneken. A mozgó állványok felfedik a többi állvány tartalmát és egyszerűen lehet a polcokról elvenni és azokhoz hozzáadni.

Az új irattároló rendszer összeállításra és telepítésre készen várja Önt. A kollégáinkat szakmai tanácsokkal is ellátják a teljes kihasználhatóság érdekében. A www.vasszer.eu webcímen elérhető a gördíthető irattárolóról szóló műszaki leírás. Ez alapján is egyértelművé válnak a termék hasznos tulajdonságai, amiket Ön is ki tud használni. A megadott telefonszámokon és email címen vegye fel a kapcsolatot velünk: 06-32-51-2-600, 06-32-512-610 vasszer@vasszer.hu.