Téli ebéd nyugdíjas menü házhozszállítással

2023 jan 3. | Gasztro

A téli hidegben jobban esik egy csésze sűrű, forró leves, egy jól elkészített egytálétel. A nyugdíjas menü házhozszállítást megéri télen is igénybe venni.

A csikorgó zimankóban senki nem siet ki az utcára, inkább a fotelbe süppedve lapozgatja a szokásos napilapját. Délután már eltűnik a nap, a helyét fagy és sötétség veszi át. A meleg és barátságos fényű szobában ki lehet zárni a szürke telet. A bevásárlást és a főzést télen sem kell a napi teendők közé sorolni. A nyugdíjas menü rendelés azok közé a döntések közé tartozik, amivel télen kicsit könnyebbé lehet tenni a hétköznapokat. Hiába van meg egy nyugdíjasnak az egész nap szabadsága, nem kell azzal töltenie az idejét, hogy a boltokat járja, a piacon cipekedik és recepteken ötletel.

Az élelmiszerárak döbbenetes növekedésével szembesülni nap, mint nap szintén nem tartozik a kellemes elfoglaltságok közé. Enni azonban kell, méghozzá minden nap. Legyen az ebéd minden nap ugyanolyan finom, laktató és élvezetes, mintha csak a legnagyobb figyelemmel készítette volna a tűzhely előtt állva, a piacon a zöldséges árujából válogatva.

A nyugdíjas menü házhozszállítást rendelje meg a Csömöri Étkezdétől és minden nap reggel frissen elkészített, minőségi fogásokat szállítunk! A nyugdíjas menü három deciliter levest és kis adag fő ételt jelent. A menüt úgy állítjuk össze, hogy minden héten változatos, de házias jellegű ételek kerüljenek az ajánlatunkba. A főzelékek, egytálételek, levesek és sültek mellett desszert is készül a konyhánkon.

Spórolja meg a téli bevásárlás nagy részét, nem beszélve a fárasztó főzőcskézésről! Használja ki a megérdemelt nyugdíjas éveket arra, amire valók, pihenjen és foglalkozzon a kedvenc hobbijaival! Az alapanyag beszerzése, a főzés, a csomagolás és a szállítás a mi dolgunk. Nem kérünk nyugdíjas igazolványt.

Ha rendelni szeretne, a www.csomorilangos.hu webcímen közzétesszük a friss menü leírását, amiből ki tudja választani, hogy mikor és mit szeretne ebédelni. A rendelést a megadott elérhetőségeinken tudja leadni: 06-20-43-38-464 rendeles@csomorilangos.hu.