Tél búcsúztató farsangi programok gyerekeknek

2023 jan 3. | Szórakozás

Jelmezes kavalkád, zenés mulatság, ezek az igazi farsangi programok gyerekeknek. A farsangi rendezvény megszervezését örömmel magunkra vállaljuk.

A farsang a tél elbúcsúztatásának időszaka, amikor helyet kell csinálni az érkező tavasznak. A gyerekek azok, akik erre a feladatra a legalkalmasabbak. A csivitelő, zsibongó gyerekseregnél nincs is pompásabb tavaszváró csapat. A lényeg a minél színesebb jelmezek kavalkádja, az eszem-iszom és a zenés vidámság.

A farsangi programok gyerekeknek sokféle aktivitást jelenthetnek, ami biztosan nem hiányozhat a napból, az az arcfestés. Mi elhozzuk a legprofibb, gyermek jelmezekben jártas arcfestőket, akik nemcsak a kis arcocskákat pingálják ki, hanem kérésre csillámtetoválást is készítenek. A cirmos cicák, a keleti hercegnők, a vad indiánok vagy a pirulós katicák pillanatok alatt megkapják színes álarcukat.

A farsangi mulatsághoz pompásan illik a lufihajtogatás is, amit varázskezű bohócaink egyike fáradhatatlanul készít a kicsiknek. A lufikat a bohóc készíti, de a gyerekeknek sem kell kézműves foglalkozás nélkül maradniuk. A farsangi program a fánk falatozás, a vetélkedők, a tánc és a jelmezverseny mellett a kreatív hobbi tevékenységekkel is színesíthető.

Ennyi szórakoztató program talán bele sem fér a napba. A soron következő farsang legyen víg, játékos, önfeledt és profin megszervezett a gyerekek számára! A csapatunk ötletekkel, javaslatokkal és a tapasztalataival segít ennek a megvalósításában.

Az izgalmas események, a gyereknek tervezett rendezvények jelentik a specialitásunkat. A játékban nincsenek határok, a vidámság mindig ott van a kicsik szemében, csak elő kell hívni. Mi kiválóan értünk ehhez és örömmel tesszük a dolgunkat. A farsangi időszakra is nagyszerű szórakozást kreálunk. Az eddigi rendezvényeinkről a www.asjatekvilag.hu honlapon tud tájékozódni. Ha szeretne minket megbízni a legújabb, a 2023-as farsangi rendezvény megszervezésével, csak telefonáljon nekünk a 06-30-57-62-321 számon vagy írjon az info@asjatekvilag.hu email címre!