Emelő-toló ajtó: stílusos és praktikus megoldás nagy méretben is

2022 dec 29. | Lakberendezés

Szeretne kiváló védelmet nyújtó erkélyajtót beépíteni a házába? Panorámás épületet tervez, ahol nagy méretű tolóajtót választana a teraszhoz? Szálloda kivitelezését végzik, és több helyen építenek be tolóajtókat? Az emelő-toló ajtók csodálatos látványt nyújtanak, és nagy méretekben is könnyedén működtethetőek.

A vendéglátással foglalkozó cégek mindent megtesznek annak érdekében, hogy vonzóbbá tegyék az épületet. A teraszokat, a panorámával rendelkező helyiségeket nagyon kedvelik a vendégek. A panziók és a szállodák üvegfalakat és emelő-toló ajtókat építenek be. Ezekkel kintről oda invitálják az embereket, a bent tartózkodók számára pedig biztosítják a szép kilátást. A fejlett technológiával olyan emelő-toló ajtók beépítése is lehetséges, amelyek feltűnő méretűek.

A nagy súlyú üveget is könnyedén lehet mozgatni, mivel a magas szintű kivitelezés ezt lehetővé teszi. Az emelő-toló ajtóknak nem csak a hőszigetelése kiváló, hanem a vízállósága, a szélállósága, és a hanggátlása is. Előnyös tulajdonságai miatt jelentős mértékű energiamegtakarítást lehet elérni, különösen az egyszerűbb ablakokhoz, erkélyajtókhoz képest.

A kezelhetőség és a tisztítás könnyű, ezért egyre inkább nő a népszerűségük. Különböző nyitási módok alkalmazhatóak, a felszereltséget pedig több kiegészítővel lehet bővíteni.

A lakóteret és a természetet összekötő emelő-toló ajtó biztonságtechnikai szempontból is megállja a helyét, megfelelő védelmet nyújt a betöréssel szemben. Nem csak a szálláshelyek, hanem a családi házak, a többlakásos épületek, a nyaralók és az intézmények is egyre gyakrabban építik be, vagy választják ezt a lehetőséget a felújítás során.

Tegye kényelmessé és biztonságossá a természetközeli otthonát vagy létesítményét emelő-toló ajtó alkalmazásával! Gondoskodjon a fény bejutásáról ezzel a modern nyílászáróval! Bármilyen típusú ingatlanba, és télikertbe is beszerezheti cégünktől, a Movatherm Bt.-től a tökéletes nyílászárókat. Részletesen informálódhat a különböző változatokról a www.movatherm.hu internetes oldalon. Egyéni igényeivel pedig keressen bennünket a 06-96-234090-es telefonszámon, vagy a movatherm@gmail.com e-mail címen!