Sarok zuhanykabinok egyedi kivitelezéssel

2022 dec 21. | Lakberendezés

Kicseréli a fürdőszobájában a kádat zuhanykabinra? Szeretné a kis méretű fürdőszobát minél praktikusabban berendezni? Kényelmesebb Önnek a kádnál a zuhanyzó használata? A fürdőszoba felszerelések széles kínálatában megtalálhatja a leginkább megfelelő sarok zuhanykabint, ami az egész család kényelmét szolgálja.

A fürdőszobát mindenki másképp rendezi be, csak úgy, mint a többi helyiséget is. A tisztálkodást szolgáló terület minden négyzetméterét érdemes jól kihasználni, különösen azért, mert általában ez a helyiség kisebb méretű a lakásban.

Ha Ön most építkezik, akkor lehetősége van nagyobb fürdőszoba kialakítására, figyelembe véve a családtagok számát. Sokan kedvelik a kádat, amiben hosszasan lehet fürdeni, de idősebb korban mindenki inkább a kényelemre törekszik.

A zuhanyzó egyszerűbben megközelíthető, könnyen be lehet lépni, így biztonságosabb a használata. A napi elfoglaltságok miatt a családtagok sietnek, így inkább zuhanyoznak. A sarok zuhanykabinok több szempontból előnyösek, ezért érdemes közülük választani, ha teheti a kád mellett is.

Biztosítják a helytakarékos megoldást, de mégis elegendő helyet adnak a kényelmes tisztálkodáshoz. A praktikus, jól záródó zuhanyfal és zuhanyajtó tökéletesen megvédi a víztől a fürdőszoba többi területét.

A vastag, edzett üvegből készült termék nagyon jól ellátja a feladatát. Vízlepergető réteg alkalmazása is kérhető a gyártótól, ami megakadályozza a vízkövesedést.

Sokféle kivitelezés lehetséges, egyedi igényeinek megfelelően is kérheti a sarok zuhanykabin elkészítését. Tágas, jól tisztítható és többféle kivitelben elérhető.

Rendeljen helytakarékos, mégis kényelmes sarok zuhanykabint! Legyen szép, praktikus fürdőszobája, amiben sokat segíthet a sarok zuhanykabin elhelyezése! Cégünk, a FA-ÜVEG-SZABÓ Kft. egyéni kérés alapján biztosítja a megfelelő méretű és kialakítású sarok zuhanykabint, valamint más termékeket is. Részletesen informálódhat a tevékenységünkről a www.egyedizuhany.hu weboldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-8649205-ös telefonszámon, vagy az info@egyedizuhany.hu e-mail címen.