Laminált padló, a népszerű, időtálló burkolat

2022 dec 20. | Lakberendezés

Lecseréli a régi, kopott parkettáját vagy a padlószőnyegét? Olcsóbb padlóburkolatot szeretne? Könnyen lerakható, fa alapanyagú burkolatot keres? A laminált padló költséghatékonyabb megoldást jelent, és padlófűtés esetén is nagyon jól alkalmazható.

Az ingatlanok beltéri burkolatainak elkészítése időigényes munka. Sokféle megoldás lehetséges, amelyek közül közkedvelt a fa alapanyagú burkolás. A családok általában szakemberrel végeztetik el ezt a feladatot, de gyakran házilag történik a kivitelezés.

A korábbi években használt parketta és padlószőnyeg mellett egyre inkább népszerű a laminált padló. Ennek a terméknek a gyártásánál a faipari melléktermékeket használják fel, így az előny környezetvédelmi szempontból is jelentős.

A laminált padló többféle vastagágban és szélességben kapható. Színt és mintázatot tekintve is széles a kínálat. Különböző fa fajták utánzásával teljes mértékben természetes hatás érhető el. Könnyen lerakható, így akár szakember nélkül is elkészítheti otthona burkolatát.

Az árát tekintve olcsóbb megoldás, mint a többi lehetőség. A laminált padlónak több pozitív tulajdonsága van. A tisztítása egyszerű, vízálló, így a felmosást is bírja, kopásálló és időtálló.

Ha Ön szeretne padlófűtést, és kedveli a fa alapanyagot, akkor nagyon jó választás a laminált padló. Ha kedveli a természetes hatású, de ellenálló termékeket, akkor érdemes a laminált padló változatai közül választani. Nem csak a szobákban, hanem az étkezőben, és más helyiségekben is alkalmazhatja.

A laminált padló dekoratív, tartós, ellenálló változatos felületek kialakítását teszi lehetővé. Kedvező áron juthat hozzá egyszerűen lerakható termékhez, ha ezt a megoldást választja.

Újítsa fel az otthonát a meleget sugárzó, kopásálló, szép kivitelezésű laminált padlóval! Széles kínálatból válogathat kényelmesen a www.csepelparkett.hu weboldalon. Kiváló minőségű burkolóanyagok hosszú sorával várjuk a Csepel Parkett Kft. munkatársaiként. Kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-30-0112245-ös telefonszámon, vagy a csepelparkett@csepelparkett.hu e-mail címen!