A jövő árnyékolója a vakolható tokos műanyag redőny!

2022 dec 1. | Technológia

Egy építkezés során mindig rengeteg döntést kell hozni, de fontos, hogy ezeket ne kapkodja el, hiszen mégiscsak a leendő otthonáról van szó. Az árnyékoló kérdése a házépítéskor mellékesnek tűnhet, azonban érdemes ezt is már a kezdetekkor átgondolni, ugyanis a jövő árnyékolóját, a vakolható tokos redőnyt még a vakolat előtt kell felszerelni.

Vakolható tokos redőny csak olyan épületekre telepíthető, amelyeknek már a tervezésekor is számoltak ezzel az árnyékolóval, ugyanis a toknak megfelelő méretű helyre van szüksége, és az is fontos, hogy pontosan a helyére tudjon kerülni, hogy véletlenül se lógjon bele az ablaknyílásba fentről. De nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért is éri meg a vakolható tokos redőny mellett dönteni!

1. Esztétikus megjelenés

Az árnyékoló tokja teljesen rejtett, nem „rondít” bele a homlokzat megjelenésébe. A redőny felhúzott állapotban egyáltalán nem látszik.

2. Jobb hő- és hangszigetelés

A vakolható tokos redőnytok nem a lakás felé nyitható, hanem kintről, a tok alsó része felé. Így semmilyen kapcsolatban nincs a lakással, ezáltal sokkal jobb hang- és hőszigetelést tud biztosítani. Egy ilyen árnyékoló csendesebbé és energiahatékonyabbá varázsolja otthonát, miközben télen segít a fűtés, nyáron pedig a hűtés költségeinek csökkentésében.

3. A redőnytok védettsége

Az árnyékoló nincs kitéve az időjárás viszontagságainak, így hosszú az élettartama. Remekül megállja a helyét évekig, évtizedekig.

Aki most kezd építkezésbe, annak mindenképp érdemes a vakolható tokos műanyag redőnyt választania, hiszen ez az árnyékoló a legkorszerűbbek közé tartozik. Az esztétikus megjelenés mellett a hagyományos redőnyök minden előnyös tulajdonságával rendelkezik.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, bővebb információért látogasson el a www.expresszredony.hu weboldalra! Ha pedig további kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a +3670 570-7423-as telefonszámon vagy az info@expresszredony.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és segítenek mindenben.