Matracvédővel tovább újszerű marad a matrac

2022 nov 9. | Lakberendezés

A matrac nem olyasmi, amiből havonta újat szeretnénk venni. Óvja az ágymatrac épségét, hosszabbítsa meg az élettartamát egy matracvédővel!

Az ágyvédő vagy ismertebb nevén matracvédő egy praktikus eszköz, amit minden, ágymatraccal rendelkező fekhelyhez ajánlunk. Az ágymatrac drága részét képezi az ágynak, ez a legköltségesebb tétel egy ágy összeállítása során. A kényelmes és gerincbarát matracért azonban nem kár sokat fizetni, hiszen a pihentető alvás minden pénzt megér. A gond akkor van, ha nem tudjuk megőrizni kellő ideig a matrac ideális állapotát. Ebben lesz a segítségünkre az ágyvédő vagy matracvédő.

Az ágy matraca ki van téve annak a veszélynek, hogy könnyen beszennyeződik. A matracok sok esetben levehető huzattal is rendelkeznek, ami mosható, azonban maga a matrac már nem fér be a mosógépbe. A matrac fokozott védelme költséghatékonyabb fenntartást és hosszú távon megőrizhető ágybetétet tud nyújtani. Használjon matracvédőt és óvja az ágybetétet azoktól a foltoktól, amik megrövidítik az életét!

A matracvédő anyaga jó nedvszívó képességgel rendelkezik, képes távol tartani a szennyeződéseket a matrac felületétől és könnyen levehető. Körgumis vagy sarokra helyezhető, gumipántos változatban kapható védőkkel a foltoktól meg tudja óvni a matracot, sőt az allergiás tüneteket is enyhítheti.

A szálláskiadásban, valamint a hétköznapokban egyaránt hasznos kiegészítő egy ágyvédő. Az ágyat sokan használják az alváson kívül egyéb tevékenységre is, ami megnöveli a beszennyeződés kockázatát. Enni, inni az ágyban, tévézés közben nassolni balesetekhez vezethet. Kisgyermekkel, háziállattal élők szintén gyakran találkozhatnak a kéretlenül kialakuló foltokkal. Aludjon mindig tiszta, higiénikus, újszerű matracon, tartsa rendezetten fekhelyét levehető, mosható matracvédőkkel!

Vásároljon ágyneműt, praktikus kiegészítőket a www.casatex.hu webcímen elérhető webshopból! A további tájékoztatáshoz vegye fel a kapcsolatot velünk az info@casatex.hu email címen vagy a 06-30-448-72-16 telefonszámon!