Támogassa egészségét a gyógytea webáruházunk termékeivel!

2022 nov 8. | Életmód

A téli hónapokban nem csak lélekmelengetésre jó egy csésze tea. A gyógytea webáruházunkból immunerősítésre kiváló teákat találnak a vásárlók.

A tél nemcsak a közös bekuckózások, mozizások vagy éppen a havas délutáni séták idejét hozza el, hanem a betegségek időszakát is. Érdemes már előre felkészülni és megerősíteni az immunrendszert, feltölteni a szervezetet vitaminokkal. A természet patikájában is szép számmal akadnak olyan növények, amiknek a rendszeres fogyasztásával a szervezetet fel lehet vértezni a vírusokkal szemben.

A gyógytea webáruházunkban számos gyógyfű és tea kapható, amikből ízletes teát készítve naponta kortyolhatja az életerőt. Kerülje el a náthát, zárja ki az influenzát, nevesse ki a torokgyulladást! A szervezet védekezőképességének növelésére természetes forrásból származó gyógyfüveket rendeljen és fogyassza őket tea formájában rendszeresen!

Milyen teákból érdemes tartani otthon rendszeresen? Itt van mindjárt a kakukkfű, amiből karakteres ízű tea készül. A kakukkfű tea kiválóan erősíti az immunrendszert, szünet nélkül fogyasztható. Ha mégis felüti a fejét a betegség, a torok tisztítására is iható, fájdalom, köhögés ellen.

A csipkebogyó a másik tea, amit télen szinte kötelező elkészíteni. Rendkívül magas c vitamin tartalmának köszönhetően a csipkebogyóból igazi vitaminbomba tea készíthető. A megelőzésben hatékony fegyver, gyulladásgátló, antibiotikus hatása erősíti, védi a szervezetet. Ha csipkebogyóból készít teát, soha ne forrázza, áztassa langyos vízben hosszabb ideig, hogy a növény megőrizze magas c vitamin tartalmát!

Az orbáncfüvet is ajánljuk a téli immunerősítő teázások idejére. Az orbáncfű híres kedély javító hatásáról, ami pozitívum a szürke, téli hetek, hónapok átvészelésében. Emellett jelentős vírusölő hatással is rendelkezik, valamint alvásproblémáknál is segít.

megbízható forrásból érkező gyógyfüvek és gyógyteák beszerzési helye a Gyógyfüvesbolt, ahonnan kényelmesen meg tudja rendelni a kiválasztott termékeket. A www.gyogyfuvesbolt.hu webcímen találja a webshopot és az elérhetőségeket is: 06-01-466-88-69, info@gyogyfuvesbolt.hu.