Szülőköszöntő virágdoboz ötletek esküvőre

2022 nov 8. | Nőknek

Az esküvőkön nem csak a menyasszonyi csokor jelenti az egyetlen virágcsokrot. A szülőköszöntő virágdoboz ötletek is helyet kapnak.

A virágnak fontos szerep jut minden esküvőn, méghozzá többféle szerep is. A koszorúslányok és az örömszülők is kapnak virágot. A szülőknek is illik egy szép virágajándékkal megköszönni azt, hogy a jegyespárnak lehetővé tették az egybekelést. Általában az örömszülők vállalják  magukra a fiatalok esküvőjének költségeit vagy annak egy jelentős részét. Természetesen nem csak ezért érdemelnek köszönetet, azért is illik meglepni őket és kifejezni a hálát, mert mindenben támogatták a gyermekeiket.

A szülőköszöntő virágdoboz ötletekkel formába öntheti a háláját, megköszönheti a támogatást és egyúttal szimbolikusan búcsút is vehet a szülői háztól mind a vőlegény, mind pedig a menyasszony.

A szülőköszöntő virágdoboz ötletek alapja a selyemvirág, amiből rózsát formázó, pasztell színben pompázó, pompás virágfejek sorakoznak a dobozban. A natúr fadoboz szépen kiegészíti az eredeti virágokra megszólalásig hasonlító selyemvirágokat. A doboz tetejére is kerülhet virág, ugyanolyan, mint amik a dobozban kaptak helyet.

A szülőköszöntő virágajándék kaphat cserepes csokor formát is, amiben változatos elrendezésben szerepelhet többféle selyemvirág is. Bármelyik mellett is döntenek, nem maradhat le a köszönő felirat a virágdíszről!

A selyemvirágok soha el nem hervadó, örökké viruló, dekoratív díszek és ajándékok bármelyik esküvőn. A készen kapható virágkompozíciókból nagy választékot talál minden jegyespár a webshopban, illetve a Meska webes felületén. A www.selyemcsokor.com webcímen számos, kész termékről készült fotó megtekinthető, ami inspirációval szolgálhat az egyedileg készített csokrokhoz, virágdobozokhoz. A megrendelésről és annak részleteiről egyeztessünk a közzétett elérhetőségeken, a 06-20-3-178-878 telefonszámon vagy üzentben, az eveartdesign@gmail.com  email címen! Legyen az esküvő selyemvirágokkal díszített esemény a Molinea Iparművészeti Stúdió Kft. jóvoltából!