Ne várjon tovább az ablakcserével!

2022 nov 8. | Életmód

Az ingatlanok hőszigetelése és a régi nyílászárók cseréje régóta fontos téma mindenhol, azonban az utóbbi időszakban, a drasztikusan növekvő energiaárak miatt még inkább előtérbe került. És nem is szabad alábecsülni a jelentőségét, hiszen most igazán sokat lehet spórolni, ha valaki rászánja magát otthona korszerűsítésére. Ön is fontolgatja az ablakcserét? Ne halogassa tovább, iktassa be még az igazi tél megérkezése előtt!

Sokan gondolkoznak azon, hogy hogyan lehetne csökkenteni a fűtésre fordított költségeket. Ennek több módja van, azonban a legkézenfekvőbb és legkevesebb beruházást igénylő megoldás, vagyis az, hogy lejjebb tekerjük a radiátort, nem biztos, hogy célravezető. Ezzel jelentősen csökkentjük a lakás komfortját, ugyanis már néhány fokos hőmérséklet különbség is kellemetlenné teheti az otthon tartózkodást.

Szerencsére van más megoldás is, ami segíthet. A régi, rosszul záródó nyílászárókat érdemes lecserélni új, korszerű, jól hőszigetelt darabokra. Az ablakcserével ugyanis egycsapásra megakadályozhatja, hogy a meleg levegő az utcára szökjön, így kevesebbet kell fűtenie ugyanolyan hőfok eléréshez.

Tény, hogy az ablakcsere nagyobb beruházás, aminek megvan a saját költsége. Azonban ilyenkor érdemes hosszú távon gondolkozni, és azt mérlegelni, hogy az új nyílászárók éveken át jó szolgálatot tesznek majd, ráadásul nem csak télen, hanem nyáron is segítenek a költségek csökkentésében.

Az ablakcserébe fektetett pénz lassan, de biztosan megtérül, ugyanakkor nem kell kompromisszumot kötnie az otthoni kényelemben sem. A kiadásai hosszú távú csökkentésével rengeteget spórolhat, és azzal, hogy energiahatékonyabbá teszi otthonát, a környezet védelméhez is hozzájárul.

Cégünk, a Baliner Bt., régóta foglalkozik ablakcserével és a legkorszerűbb nyílászárókkal áll ügyfelei rendelkezésére. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el a www.baliner.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel, keressen minket bizalommal a +36 70 433 6348-as telefonszámon vagy az info@baliner.hu e-mail címen!