A környezetbarát evőeszközöket megtalálod webshopunkban

2022 nov 8. | Gasztro

A műanyag termékek használata negatív megítéléssel jár egy cég számára. Cseréld le a műanyag evőeszközt eldobható, környezetbarát termékekre!

A műanyag hulladék egyre növekvő mennyiségben borítja el a bolygónkat, ami egyike a legfontosabb környezeti problémáknak. A műanyag nem tűnik el, csupán széttöredezik és az apró darabok eljutnak bárhová, súlyosan károsítva a környezetet és az élővilágot, egyre nagyobb veszélybe sodorva a bolygó jövőjét.

A műanyagot szerencsére már több, alternatív anyaggal is helyettesíthetjük, a mi webshopunkban is olyan, eldobható evőeszközöket találsz, amik környezetbarát, illetve lebomló termékek. Ezeknek az evőeszközöknek a használatával jó példát mutathatsz a többi vállalkozásnak és a vendégeid, vásárlóid előtt is felelősségteljes cégként tűnhetsz fel. Csökkentsd az évente termelődő, több millió tonna műanyag szemét mennyiségét azzal, hogy Te is a lebomló evőeszközök, az eldobható termékek vásárlójává, forgalmazójává válsz!

A webáruházunkban hatalmas választékot találsz különböző, környezetbarát alapanyagokból gyártott termékekből. Ezeknek a termékeknek megvan az az előnye, hogy ugyanazt a megszokott kényelmet nyújtják, amit a műanyag villák, kések, szendvicskardok, de nem ítéli velük halálra a bolygót az, aki használja őket. A megrendelhető termékek között fa evőeszközök, biokompozit evőeszközök egyaránt megtalálhatóak.

A fát nem kell bemutatni, természetes alapanyag, amit könnyen újra lehet hasznosítani és visszaforgatni a termékgyártás körforgásába. A fával rokon anyag a bambusz, de papír is szerepel az anyagok között, ami szintén ideális alap egy környezetbarát termék előállításához. A biokompozit farost és biopolipropilén együttese, biológiai úton lebomló tulajdonsággal rendelkezik.

A www.csomagolasz.hu webcímen a teljes termék skála elérhető, a vendéglátásban praktikusan felhasználható evőeszközökből és egyéb kiegészítőkből. A honlapon szintén megtalálhatóak az elérhetőségeink, keress minket bizalommal, segítünk a probléma nélkül lebonyolítható vásárlásban! A 06-30-207-55-61, 06-30-859-60-03 telefonszámokon és az info@csomagolasz.hu email címen vagyunk elérhetőek.