Falszigetelés acéllemezzel: hosszú távú, biztos megoldás

2022 okt 25. | Technológia

Óvja a házát, és igyekszik az állapotán javítani? Szeretné a falak vizesedését megszüntetni? Költséghatékony, bontás nélküli megoldást keres? Acéllemezes falszigeteléssel újra szárazak lesznek az épület falai.

A régen épült ingatlanoknál előfordul, hogy nem készült szigetelés, vagy az évek során elhasználódott a nem megfelelő kivitelezés miatt. Ilyen esetekben jelentkezni szokott a falazat vizesedése. Ha Ön a lakóházában tapasztal dohos szagot, vagy penészesedést, akkor biztos lehet benne, hogy nem megfelelő a szigetelés.

A fal bontásához nagy munkára van szükség, a helyreállítás költsége magas, és addig nem használható a helyiség, amíg nem fejezik be a teendőket. A mai technikai fejlődés lehetővé teszi, hogy egy korszerűbb módszert válasszon, ami az acéllemezes falszigetelés. Ezzel az új technológiával teljes mértékben megszüntethető a nedvesedés.

A vizes fal sok gondot okozhat, köztük egészségi problémát is. Ha Önnek fontos, hogy megóvja ingatlana állapotát, és védje az egészségét, akkor ne halogassa a feladat elvégzését! Az acéllemezes falszigetelést végző szakemberek helyszíni szemlét tartanak, és megállapítják a vizesedés okát. A falazat jellegétől függően tesznek javaslatot az alkalmazott módszerre. A falszigetelés acéllemezzel tartós eszközökkel kerül kivitelezésre, az acéllemez bepréselésével elzárják a víz útját.

A kivitelezés időtartama rövid, ezért nem kell hosszabb ideig nélkülözni a helyiség vagy az épület használatát. A fal teljesen kiszárad, és újra jó állapotú lesz az ingatlan.

Az acéllemezes falszigetelést nem csak lakóingatlanoknál alkalmazzák, hanem pincéknél, garázsoknál, és nagyobb építményeknél is. Az utólagos javításnak óriási előnyei vannak. Megóvhatja a házát, növelheti ennek értékét, mert újra száraz lesz az ingatlana. Nem kell a vizes falak miatt elköltözni, és megőrizheti az egészségét is.

Éljen szép és száraz falazatú épületben! Fordítson figyelmet az épület állapotának megóvására! Ezt megteheti az acéllemezes falszigetelés segítségével. Ha felveszi a kapcsolatot cégünk, az Aqua-Szig Trade Kft. munkatársaival, rövid időn belül sor kerülhet a munkálatok elvégzésére. Részletesen informálódhat a tevékenységünkről a www.basa-falszigeteles.hu weboldalon, és elérhetőek vagyunk a 06-70-2644349-es telefonszámon, vagy a pbasahidi@gmail.com e-mail címen.