Helyszíni keménységmérés: rugalmas megoldás a problémamentes üzemeltetésért

2022 okt 20. | Technológia

Szeretné a berendezéseit minél hosszabb időn keresztül problémamentesen használni? Fontos, hogy a rendszer az elvárásoknak megfelelően működjön? A különböző eszközök alapos vizsgálatára számos esetben csak a munkaterületen van lehetőség. Erre a célra szolgál a helyszíni keménységmérés is, amit hozzáértő szakemberek rugalmasan végeznek.

Rengeteg szerkezet alkalmazására kerül sor az ipar különböző területein. Nagyon fontos, hogy ezek megfeleljenek a követelményeknek, és lehetővé tegyék a különféle munkafolyamatok biztonságos lebonyolítását.

Szabadtéren és beltéri helyiségekben egyaránt megtalálhatóak a különféle eszközök, amelyek egymástól eltérő anyagokból készülnek. Attól függően, hogy milyen termékek tárolására, mozgatására van szükség, és mely tényezőkkel szemben kell jól helytállni, más-más típusú és méretű szerkezetek alkalmazásával lehet kiváló eredményt elérni.

Elengedhetetlen a rendszeres és alapos ellenőrzés, mivel csak így lehet a biztonságos, előírásoknak megfelelő működtetést biztosítani. Többféle módszer teszi lehetővé a feladatok ellátását, mint például a helyszíni keménységmérés. Ennek köszönhetően rugalmasan, a telepítés helyszínén van lehetőség az állapot felmérésére.

A helyszíni keménységmérés során pontos képet kaphat arról, hogy milyen állapotban van a szerkezet, mennyire ellenálló az anyaga, szükség van-e javításra, vagy esetleg cserére. Célszerű ezt a módszert időben alkalmazni, hiszen így számos probléma kialakulását előzheti meg.

A szakemberek tapasztalattal, korszerű eljárással végzik a helyszíni keménységmérést. Fontos teendő a stabil alátámasztás, amennyiben 5 kg alatti a vizsgálandó tárgy súlya. Más korlátokról szintén informálják a helyszíni keménységmérést megelőzően.

Dinamikus módszerrel, az adott helyszínen kerülhet sor a keménységmérésre, ha felveszi a kapcsolatot cégünk, a R.U.M. Testing Kft. munkatársaival. Olvasson részletesen a folyamatról, a környezeti feltételekről, és egyéb eljárásokkal kapcsolatban is a www.rumtesting.hu weboldalon! Hívjon minket bizalommal a 06-1-4058934-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az iroda@rumtesting.hu e-mail címre!