Portaszolgálat teljes körű szolgáltatás keretein belül

2022 okt 3. | Üzlet

Egy modern irodaházban alapvető elvárása az ott dolgozóknak és a hozzájuk érkező ügyfeleknek egyaránt, hogy rendezett körülmények fogadják őket, ahol biztonságosan végezhetik a dolgukat. Ennek érdekében mindenképp szükség van megbízható portaszolgálatra, méghozzá olyanra, ami előtt a legkisebb részletek sem maradnak észrevétlenül.

Egy portaszolgálat feladata igen sokrétű: nem csak az érkezők és távozók be- és kiléptetését végzi, hanem ellenőrzi a gépjárműforgalmat, fogadja a telefonhívásokat, segít a vendégeknek eligazodni és persze kezeli a kulcsokat is. A portaszolgálat felelősségteljes munka, ami minden, az irodaházba érkező és ott tartózkodó emberre hatással van. Ezért fontos, hogy megbízható cégre bízzuk a portaszolgálatot, ami maximális körültekintéssel végzi a feladatát. Nagyon sok cég nem teljes körű szolgáltatást nyújt, de sajnos vannak olyanok is, amelyek nem elég precizitással dolgoznak és nem elég felelősségteljesen állnak a munkához.

Cégünk, az Angyalszem Kft. azonban teljes körű portaszolgálattal áll ügyfelei rendelkezésére. Munkatársaink figyelmét semmi sem kerüli el, egy általunk felügyelt irodaházba senki nem léphet jogtalanul, hiszen a maximális biztonságra törekszünk és mindent az ellenőrzésünk alatt tartunk. Akár egy több száz irodával rendelkező, hatalmas irodaházról van szó, akár egy kisebb cég telephelyéről, portaszolgálatunk garantáltan megfelel a legmagasabb fokú elvárásoknak is. Rugalmas, személyre szabott szolgáltatást nyújtunk, ügyfélközpontú hozzáállással, ugyanakkor az áraink is megfizethetőek. Igény szerint biztosítjuk az irodaház vagy telephely őrzését is, egy kézben tartva a két szolgáltatást.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltette a portaszolgálat, bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.angyalszem.hu weboldalra, ahol minden fontosat megtalál rólunk! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36 20 929 1149-es telefonszámon vagy az angyalszem.kft@angyalszem.com e-mail címen!