Egyedül munkát végző személyek biztonságáért vészjelző készülékkel

2022 szept 27. | Technológia

Gyakran végez munkát egyedül szélsőséges körülmények között? Feladatai közé tartozik a munkavállalók felszerelésének biztosítása, akik gyakran látják el a feladataikat önállóan? Számos területen szükséges az egyedül munkát végző személyek biztonságára kiemelt figyelmet fordítani. Ehhez nyújtanak nagy segítséget a TWIG termékek, amelyek többféle módon teszik lehetővé probléma esetén a jelzést.

TWIG termékekSzámos munkaterületen előfordul, hogy valaki egyedül végzi a feladatait. A gyárak és a különböző intézmények, létesítmények portásai, takarítói több műszakban dolgoznak, és gyakran egyedül maradnak az adott épületben. Nagyon fontos, hogy bármilyen probléma esetén, sérülésnél segítséget tudjanak kérni. A legjobb megoldás erre, ha használják az egyedül munkát végző személyek biztonságát szolgáló TWIG eszközöket. Az építőiparban különböző munkafolyamatok lebonyolítására kerül sor, ahol egy-egy szakember külön tevékenykedik, és komoly gondot okozna, ha speciális készülék nem állna rendelkezésre. A közutakon rendszeresen végzik az útfelújításokat, a karbantartó munkákat, ami azzal jár, hogy néhány munkatárs elkülönül a csoporttól, és ha probléma van, akkor teljesen magára marad a bajban. Ilyenkor, és más helyszíneken is nagy szolgálatot tesznek a TWIG készülékek.

Gondoskodjon az egyedül munkát végző személyek biztonságáról korszerű eszközök segítségével! Tegye lehetővé az esetleges probléma gyors jelzését a TWIG termékek egyikével, amelyekhez nálunk hozzájuthat bármikor! Cégünk, a FeWe Biztonságtechnika Kft. megbízható, egyszerűen kezelhető eszközöket biztosít. A TWIG személyi vészjelző készülékek GPS helymeghatározással működnek, lehetőség van szöveges és hangüzenet küldésére is. Széles kínálatunkban rengeteg más termék is megtalálható, amelyekre szintén nagy szükség lehet a felelősségteljes, biztonságos munkavégzés érdekében. Tájékozódjon a www.fewe.hu internetes oldalon, és bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-30-3899788-as telefonszámon, vagy a ferenc.feicht@fewe.hu e-mail címen!