Baumit UniPrimer: tökéletes megoldás a homlokzati vékony vakolatokhoz

2022 aug 23. | Egyéb

A lehető leghatékonyabb energiafelhasználásra törekszik otthonában? Szeretné az épülete fűtési költségeit csökkenteni? Akár építkezésre, akár felújításra, korszerűsítésre kerül sor, nagyon fontos a megfelelő hőszigetelés. A Baumit UniPrimer univerzális alapozónak kiemelt szerepe van a precíz munkavégzés során.

Sokan tervezik otthonuk megépítését különböző módokon. A kivitelezés sokféle technikával történhet, a falazat szigetelése pedig minden esetben fontos. A vakolat készülhet kézi vagy gépi munkával, és különböző vakolóanyagokkal. A kivitelezés során eldöntik, hogy milyen alapanyagok kerülnek felhasználásra annak érdekében, hogy minél jobb minőségű falazat készüljön, ami megfelelően ellátja a funkcióit. A hőszigetelés több szempontból lényeges, amelyek közül a legfontosabb, hogy csökkenti a ház fűtésének költségeit. A nyári hónapokban kellemesebb a hőmérséklet az ingatlanban, ha kiváló minőségű hőszigeteléssel vannak ellátva a falak. Külön figyelemre van szükség a nyílászárók, a kémények, és más beépített szerkezetek szigetelése során is. A hidegebb évszakokban a hőszigetelés biztosítja, hogy sehol ne szökjön ki a meleg az épületből, és sokáig megtartható legyen a fűtéssel biztosított hőmérséklet. Egy megfelelő hőszigeteléssel ellátott épület energiafogyasztása sokkal kevesebb, és a fűtési rendszer hatékonysága sokkal jobb, mint ennek hiányában. A hőszigetelést szakemberek végzik a megfelelő vastagságú és minőségű, körültekintően kiválasztott anyagokkal. A munkavégzés során szükség van alapozóra is, ami univerzális változatban biztosított a Baumit UniPrimernek köszönhetően. A Baumit UniPrimer valamennyi Baumit homlokzati vékony vakolathoz kiváló. Az egyenletes nedvszívást, és a megfelelő tapadást tekintve is a legjobb megoldás a Baumit UniPrimer.

Legyen tökéletes az ingatlan hőszigetelése Baumit UniPrimer segítségével! Valósítsa meg a terveit kiváló minőségű termékek felhasználásával! Széles kínálattal várja cégünk, a Var-Szig Kft. a www.akcios-hoszigeteles.hu weboldalon, ahol megrendelheti a Baumit UniPrimert. Többféle kiszerelésben kapható, kényelmesen és gyorsan átvehető. Amennyiben kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-1-2572615-ös telefonszámon, vagy az info@varszig.hu e-mail címen!