Multikulturális óvoda az egyéni fejlesztésért angol nyelvű környezetben

2022 aug 18. | Életmód

Óvodát keres gyermekének? Szívesen vinné magánóvodába a kisgyermekét, ahol megbarátkozhat az idegen nyelvvel is? Válasszon multikulturális óvodát, ahol angol nyelvű környezetben segítik gyermeke fejlődését!

Ha Ön most költözött haza külföldről, és gyermeke óvodás korúvá vált, aki már ismer valamilyen idegen nyelvet is, akkor érdemes ezt figyelembe venni az óvoda választás során. Nagyon jó döntés, ha multikulturális óvodába íratja be a gyermekét, ahol angol nyelvű környezetben megmaradnak az ismeretei, és tovább tudja az idegen nyelvet gyakorolni. Multikulturális óvodában a kisgyermeknek lehetősége van az angol nyelvet az életkori sajátosságainak megfelelően, játékos formában használni. Ha az Ön gyermeke még egyáltalán nem találkozott az angol nyelvvel, de szeretne neki segíteni, hogy megalapozza az ismereteit, akkor szintén érdemes multikulturális óvoda mellett dönteni. A gyermekek nem csak az iskolaérettség szempontjából fognak megfelelni óvodás koruk végére, hanem bizonyos alapokkal rendelkezhetnek az angol nyelv területén, ami megkönnyíti az iskolai tananyag elsajátítását. Az óvónők családias légkörben foglalkoznak a kicsikkel, figyelembe veszik egyéni adottságaikat, a képességeiket, és egyénileg végzik a fejlesztést. A szakemberek angol nyelvű környezetben tartják a foglalkozásokat annak érdekében, hogy mindenki megkedvelje és megbarátkozzon ezzel az idegen nyelvvel. Az angol nyelvtudás sok szakmában előírás, számos esetben pedig előnyt jelent, aminek segítségével bárki könnyebben tud elhelyezkedni, többféle munkahely közül válogathat. Az angol nyelv ismeretével egyszerűbb a továbbtanulás és a munkavállalás külföldön.

Vegyen figyelembe több szempontot, és gyermeke érdekében döntsön multikulturális óvoda mellett! Happy Kids nemzetközi magánóvodánk nevelési programjairól részletesen informálódhat a www.happykids.hu weboldalon. Beiratkozással kapcsolatban, és felmerülő kérdéseivel keresse multikulturális óvodánk munkatársait a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy az info@happykids.hu e-mail címen!