Esküvői gyerekfelügyelet, ahol a kicsik is jól érzik magukat

2022 aug 2. | Egyéb

Az esküvői gyerekfelügyeletről ne feledkezzen meg a szervezés közepette! Nem csak a felnőtteknek jár a szórakozás a lagziban, a gyerekek se maradjanak ki belőle!

Azokon az esküvőkön, ahol a meghívott vendégek között változatos életkorúak is vannak, gyakran képviseltetik magukat családok is. A gyerekeket nem szívesen hagyják otthon a meghívott szülők vagy egyszerűen nem tudnak felügyeletet találni a számukra. Nincs is rá szükség, hiszen az esküvői gyerekfelügyelet a helyszínen is működhet! Nem kell más hozzá, csak egy barátságos animátor team és egy praktikusan berendezett esküvői gyereksarok.

Az esküvői gyerekfelügyelet a szülőknek nagy segítséget jelent, mert a gyerekek nincsenek láb alatt, amikor szeretnének játszani és nem a szülőknek kell gondoskodni arról, hogy jól érezzék magukat és lekössék a figyelmüket. A gyerekek is megkapják azt a figyelmet, amire szükségük van ahhoz, hogy ne unatkozzanak. A gyereksarok beltéri és kültéri helyszínen is kialakítható, így nem kell külön helyszínt biztosítani neki, csak egy kis területet, ahol kényelmesen elférnek a kicsik. A különböző életkorú gyerekek együtt is jól tudják érezni magukat, ha leültetik őket egy érdekes színező mellé, közösen kézműveskednek vagy arfcestéshez állnak sorba. Az esküvői gyerekfelügyelet célja az is, hogy a gyerekek is ugyanolyan szórakoztatónak tudják megélni az esküvőt, mint az ünneplő, felnőtt vendégek. Erre nincsen lehetőségük, ha a helyszínen csak a vacsora asztal, a táncparkett és a felnőtt programok várják őket.  Az esküvői gyerekfelügyelettel azonban már teljesen más élményben lesz részük.

Az  esküvői gyerekfelügyelet részleteiről mindent megtalál a www.asjatekvilag.hu honlapon, ha közeleg az esküvő és több gyerek is várható a vendégek között. Az AS Játékvilág Kft. csapata olyan gyereksarkot állít fel, amilyen megfelel a helyszíni adottságoknak és a pár esküvői terveivel is harmonizál. Lépjen kapcsolatba velünk a 06-30-57-62-321, 066-20-93-54-077 telefonszámokon vagy kérjen információt az info@asjatekvilag.hu email címen!