Napi menü rendelés jó áron!

2022 aug 1. | Gasztro

Napi menü rendelés olcsón, minőségi hozzávalókból? Mi olcsón, jó ebédet szállítunk minden nap, a teljes hétre, fix menüvel!

Hétről-hétre ki kell találni, hogy mi legyen az ebéd és kifogyott az ötletekből? A menühöz valót meg is kell vásárolni, de az élelmiszer egyre drágább lesz. A boltokban folyamatosan kúsznak fel az árak és egyre többet kell költeni a hozzávalók beszerzésére. Van megoldás, a napi menü rendeléssel csak jól járhat. A jó áras menünket mindenki figyelmébe ajánljuk, aki nem szeretne lemondani a megszokott ízekről és a pénztárcáját sem szeretné tovább apasztani.

Szeretnénk egy mindenki számára előnyös megoldást kínálni, ezért a legújabb menü ajánlatunkban kedvező áron kínálunk a korábbival megegyező minőségű fogásokat. A menüben két fogás található, egy leves és egy második. Az ételek nyugdíjas adagokban készülnek és minden napra egységes árat számolunk fel, egész hétre. Ennek köszönhetően megfizethető áron ehet minden nap meleg ebédet, anélkül, hogy az árak miatt kellene aggódnia vagy a főzéssel kellene bajlódnia.

napi menü rendelés egyszerű, megbízható és mindenekelőtt költséghatékony megoldás. Szívesen enne egy, a vasárnapi ebédeket idéző húslevest vagy kímélő és laktató főzelékkel tenné fel a koronát a nap egyik legfontosabb étkezésére? Mi kitaláljuk, megfőzzük és kiszállítjuk Önnek! Egész héten változatos menüt kínálunk, aminek a fogásai fixek, így csak meg kell rendelni azokat. A napi menü rendelés a növekvő árak ellenére is biztos pont, a finom ebéd pedig minden nap megérkezik Önhöz!

A Csömöri Étkezde jóvoltából minden nap finomakat ehet a napi menü rendeléssel, anélkül, hogy a bolti árakon kellene hüledeznie! Ebédeljen egy jót vásárlás és főzés nélkül! Rendeljen napi menüt tőlünk Budapest bizonyos kerületeibe, Kistarcsára vagy Csömörre! A www.www.csomorilangos.hu webcímen találja az aktuális menüsorokat, amiket előre ki tud választani. Amennyiben kérdése van vagy azonnal rendelni szeretne, az elérhetőségeinken keressen minket bizalommal! A rendeles@csomorilangos.hu email címen és a 06-20-433-84-64 telefonszámon adunk tájékoztatást menü rendelésről.