Napellenző kánikulai napokhoz

2022 aug 1. | Életmód

Egy napellenző alatt a nyári forróság ellen menedéket találhat! Ne engedje az erkélyre a napsugarakat, védekezzen kültéri árnyékolóval!

Az utóbbi években a forró nyarak állandóan visszatérő jelenséggé váltak. A tartósan magas hőmérséklet, a fullasztó meleg és a magas UV sugárzás sajnos már az egészségünkre is veszélyes. Érdemes az ingatlant kánikula biztossá tenni, ha azt szeretné, hogy az otthon töltött, nyári napok ne váljanak elviselhetetlenné.

Egy napellenző kötelező kiegészítője az ingatlanhoz tartozó terasznak, erkélynek vagy balkonnak. Egy nyugati fekvésű terasz esetében például a nyári délutánokon lehetetlenné válik a terasz használata, hiszen a forró napsütésben fürdik az egész hely. A napellenzőt kiengedve viszont az árnyékolás a napos időszakokban védi a helyet a túlzott felforrósodástól és a teraszt is használatba lehet venni. Öltöztesse az erkélyt csinos, színes ponyvába, használjon egyszerű, de felhasználóbarát napellenzőt egész nyáron! Ilyen terméket talál az üzletünkben megfizethető árakon.

A klasszikus és jól ismert csuklókaros szerkezettel készült napellenzőink nagy területen tudnak hűs, napvédett és UV biztos árnyékot nyújtani a kint tartózkodóknak. A napellenző szerkezete és ponyvája is tartós, időjárásálló alapanyagokból készül, de a behúzható és így helytakarékos szerkezet élettartamát a körültekintő használattal is meg lehet hosszabbítani. Válasszon a honlapon szereplő szín mintákból, rendeljen egy új, hatékony napellenzőt kültéri árnyékoláshoz és élvezze a nyarat a forróságban is!

A www.expresszredony.hu weboldalon az árnyékolástechnikai termékeinkről talál információkat, köztük a napellenzőkről is. Az új terasz kiegészítőt ki tudja választani és meg tudja rendelni az Anred Kft. honlapján közzétett részletek alapján. Keressen minket bizalommal az itt feltüntetett elérhetőségeinken, ha bármilyen kérdése merül fel a termékeinkről, illetve a szolgáltatásaikról! A 06-70-57-07-423 telefonszámon vagy az info@expresszredony.hu email címen vagyunk elérhetőek!