Magyar nyelvű szállás Ausztriában! Utazzon hozzánk nyaralni!

2022 júl 4. | Szórakozás

Magyar nyelvű szállás Ausztriában, ahol szép napokat tölthet el! Párban, családdal, barátokkal is felejthetetlen élmény az ausztriai síparadicsomban pihenni!

A külföldi nyaralás kicsit több előkészületet kíván meg, mintha csak pár órára lévő, vidéki helyszínre utazna a nyaraló. Sok utazó számára például akadályt jelent az idegennyelv használata. Emiatt nehézkes a szervezés, lassabban haladnak a dolgok és félreértések is nehezíthetik a foglalásokat. Sokan el sem indulnak vagy igyekeznek segítséget kérni olyan személytől, aki jól boldogul a kommunikációval egy vagy több idegennyelven is. Ezt a problémát szerettük volna kiküszöbölni a magyar nyelvű szállással Ausztriában.

A magyar nyelvű szállás Ausztriában azoknak az utazóknak is egy kedvelt úti célja lehet, akik szeretnének megszokott keretek között pihenni, de vágynak új helyeket is megismerni. Utazzon hozzánk külföldre, közelre, de mégis távolra, egy megbízható, magyar nyelvű szállásra Ausztriában! A forró nyári napokat szeretné eltölteni a havas hegycsúcsok hűsítő árnyékában, hosszú sétákat tenni a zöldellő erdőkben, felfedezni a csobogó patakok tűzdelte völgyeket? Erre kiváló helyszín a magyar nyelvű szállás Ausztriában, illetve a körös körül elterülő, csodás nemzeti park. A természeti kincsekben gazdag helyszínen kellemes szállás, figyelmes személyzet és páratlan élmények, izgalmas programok várják! Kiránduljon, kapcsolódjon ki vagy tanuljon meg síelni magyar nyelvű oktatás keretein belül!

A Hotel Mallnitz a nyári szabadsághoz és a téli kikapcsolódáshoz is ideális helyszín. A pazar környezet, a természetközeli helyszín hívogató programokkal várja az utazókat. A magyar nyelvű szállást Ausztriában már csak le kell foglalni. A www.mallnitzappartements.com/hu webcímen minden tájékoztatást megtalál a szállásról, az ott igénybe vehető programokról. A honlapon talál egy online foglalást lehetővé tevő menüpontot is. Ha szeretne informálódni, akkor hívjon minket bizalommal a 06 20 299 0005, +43 688 990 0981 telefonszámok egyikén!