TEQUILA komódok tömör fenyőből!

2022 jún 10. | Lakberendezés

TEQUILA komódokból barátságos bútor válik bármelyik szobába! A komód olyan bútor, amit szinte minden helyiségben ki lehet használni.

A komódok kedvelt bútordarabok, mert nem foglalnak sok helyet, mégis be tudnak tölteni egyszerre több funkciót is. A komód elsősorban tároló, de nagyon hangulatos bútordarab is, ami jól kombinálható más, hasonló stílusú bútorokkal, kiegészítőkkel is. A TEQUILA komódok is ilyen bútorok, amiket az áruházunk színes komód kínálatában találnak a vásárlók.

TEQUILA komódok tömör fenyőből készülnek. A fenyő bútorok természetes szépsége szembetűnő, ami melegséggel, barátságos, otthonos hangulattal párosul. Egy ilyen bútor lehet a nappali megbecsült darabja, de akár a gyerekszobában, a hálóban is helyet kaphat, sőt előszoba bútornak sem utolsó. A fenyő, mint faanyag a közepesen kemény kategóriába tartozik. Ez azt jelenti, hogy könnyebben sérül, emiatt pedig kicsit nagyobb odafigyelést igényel. A fenyő könnyen karcolódik, de kis karbantartással és figyelemmel meg lehet őrizni az ilyen fából készült bútor épségét is. A TEQUILA komódok természetes, világos fenyő színben készülnek, aminek köszönhetően a fa egyedi erezete is érvényesülni tud a bútorokon. A fiókokkal, különböző elosztásban készült bútor waxolt felülete szépen csillog, a natúr fát dekoratívabbá teszik a fekete fiók fogantyúk, illetve vasalatok. A komódokban helyet kaphatnak kisebb tárgyak, ruhanemű, a bútor teteje pedig a lakásdekorációnak tud helyet adni. A TEQUILA komódok a bútorcsalád többi tagjával együtt stílusos berendezést alkotnak egy otthonban.

TEQUILA komódok mindkét típusát a www.sundybutor.hu webcímre kattintva tudja megrendelni. Ha már tudja, hogy melyik  modell illik a nappalijába vagy a hálószobájába, akkor legyen Ön is a SÜNDY Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság vásárlója! A bútorainkról további felvilágosítást tudunk nyújtani, ha felkeres minket az egyik, megadott elérhetőségünkön! A sundybutor@gmail.com email címen vagy a 06 74 570 318 telefonszámon eléri a munkatársainkat!