A platánfa kellemes környezetet biztosít

2020 júl 21. | Életmód

Szeretné a környezetét szebbé varázsolni? Családi házban él, és faültetést tervez az udvarában vagy a telkén? A település szépítésével foglalkozik, és a feladatai közé tartozik a parkosítás? Válassza a platánfát, amivel megváltoztathatja a környezetét!

Rohanó világunkban kevés idő jut a pihenésre, ezért fontos a kikapcsolódás helyének körültekintő megválasztása. A természetben eltöltött idő, a parkokban megtett séták felüdítően hatnak, és az egészséget szolgálják. Bizonyára Ön is szívesen tölti el a szabadidejét egy szép, zöld környezetben, ahol a különböző növények látványa megnyugtatóan hat a közérzetére.

platánfa különleges növény, amit nagyon kedvelnek az emberek. Hatalmasra megnövő törzse és ágai méltóságot árasztanak, különleges, sima kérge már messziről feltűnő. Lombja óriásira megnő, ezért nagy területen biztosít árnyékot az alatta pihenő emberek számára. Leveleinek formája jellegzetes, termését pedig mindenki ismeri, ami egyedülállóan díszíti a platánfát. A nagyobb zöldterületeken különösen ajánlott ültetni, a kisebb parkokban pedig az erős napsugárzástól való védelmet szolgálja. Ha az udvarára platánfát telepít, hosszan tartó, kellemes látványt biztosíthat magának, és családja számára is. A csemete vásárlásakor célszerű olyan szolgáltatót választani, ahol megfelelő minőségű növényhez juthat. Ma már lehetőség van a személyes beszerzésen kívül az online rendelésre is, ami lehetővé teszi, hogy távolról is könnyen jusson hozzá a platánfához, és más növényekhez. A megrendelést kényelmesen, bármikor lebonyolíthatja otthonról. A kertészetben dolgozó szakemberek tanácsokkal látják el az ültetéssel és a neveléssel kapcsolatban.

1963 óta sikeresen működő Tahi Faiskolánkban megtalálhat minden olyan növényt, amelyekkel szebbé teheti a környezetét. Ha platánfát szeretne, nálunk hozzájuthat kedvező áron. Tekintse meg online elérhető katalógusunkat, és informálódjon a tevékenységünkről a www.tahi.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-26-387157-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@tahi.hu e-mail címünkre!