Svájci fehér juhászkutya: a rendkívüli képességekkel rendelkező, nyugodt természetű kedvenc

2020 júl 8. | Életmód

Régóta vágyik egy saját kutyára, és úgy döntött, hogy kiválasztja a család kedvencét? Szeretne könnyen tanítható kiskutyát felnevelni? Netán munkavégzéshez, vagy beteg ember mellé keres rendkívüli képességekkel rendelkező állatot? A svájci fehér juhászkutya végtelenül emberközpontú, és nagyon okos, ezért megéri mellette dönteni!

Az állattartás felelősségteljes feladat, így ha magához vesz egy kutyát, kötelessége az állat fajtájának, és az élettani szükségleteinek megfelelő életfeltételekről gondoskodni. A feladatai közé tartozik a biztonságos elhelyezés, az ellátás, a táplálás, a mozgás lehetőségének biztosítása. Lényeges, hogy folyamatosan figyeljen az állat igényeire, az életkorára, az állapotára, és mindezek szerint nyújtsa a táplálékot. Rengeteg kutyafajtával ismerkedhet meg, amelyek közül egyéni elképzelése alapján választhatja ki a kedvencét. Célszerű figyelembe venni, hogy gyermekkel él-e, és másik állat található-e az otthonában, ugyanis nem mindegyik kutyát tarthatja biztonságosan ilyen környezetben. A svájci fehér juhászkutyában semmilyen szempontból nem csalódhat, ugyanis egy rendkívül különleges fajta. A szelíd, rengeteg energiával rendelkező svájci fehér juhászkutya családi kedvencként nagy örömet szerezhet mindenkinek. Kiegyensúlyozottságának, szép küllemének köszönhetően érdemes családi háznál gondoskodni róla, de kiválóan alkalmas a speciális feladatok ellátására is, ezért ha kutatómunkát végez, szintén jó ötlet a svájci fehér juhászkutya mellett dönteni. Nagyon jó őrkutyává válhat, minimális ápolásra van szüksége, azonban nagy mozgásigényű, ezért fontos, hogy megfelelő mozgásteret biztosítson számára.

Ismerkedjen meg közelebbről a svájci fehér juhászkutyákkal! Jusson rengeteg hasznos információhoz Ice Wine svájci fehér juhászkutya kennelünk által, és vigye haza kedvencét! Egészséges kiskutyák tenyésztésével foglalkozunk, számos rendezvényen részt vettünk, és rengeteg díjat nyertünk. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről a www.icewinekennel.com weboldalon! Ha megbízható kezekből szeretné kedvencét hazavinni, keressen fel bennünket a 06-30-5661425-ös telefonszámon, vagy küldjön üzenetet a dogz.kata@gmail.com e-mail címre!