A gumiszerelést bízza profikra!

2020 jún 29. | Technológia

Kisebb sérülés okozta a defektet? Gyors és költséghatékony megoldást keres annak érdekében, hogy minél hamarabb útnak tudjon indulni? A gumijavítás pénztárcakímélő, biztonságos és gyors, ezért megéri szakemberek segítségét kérni ahelyett, hogy rögtön új gumiabroncs vásárlása mellett dönt!

A jármű és az úttest között egyetlen kapcsolat van, ez a gumiabroncs. Rendkívül fontos szerepe van, hiszen feladata a szükséges erőátvitel biztosítása, az úthibák hatásainak kiegyenlítése, a fékező- és a hajtóerő átvitele az útfelületre, a stabilitás biztosítása kanyarodásnál. Csak akkor közlekedhet biztonságosan, ha a gumiabroncs kifogástalan állapotú, ezért nem maradhat el a rendszeres ellenőrzése. Amennyiben sérülést, hibát észlel, vagy esetleg defekt miatt nem tudja az útját folytatni, célszerű szakemberek segítségét kérni. Ha kisebb sérülésről van szó, megkímélheti magát a nagyobb összegek kiadásától, mivel lehetősége van a gumijavítás mellett dönteni.

Bármilyen ok miatt van szükség a gumiszerelésre, nélkülözhetetlen a speciális szakértelem, és a megfelelő berendezés. Miért célszerű profikra bízni a gumiszerelést? Képzett, gyakorlattal rendelkező személyzet áll a rendelkezésére, modern eszközökkel végzik a munkát, gondoskodnak a gumiabroncs és a keréktárcsa védelméről.

Szappanos Autógáz szervizünkben nem csak az autógáz szerelését, karbantartását vállaljuk, hanem a gumijavítást is. Jól felszerelt műhelyünkben korszerű eszközökkel látjuk el a ránk bízott feladatokat. Több, mint 25 éves tapasztalattal nyújtunk szakszerű segítséget. Tudjuk, hogy mennyire fontos a költséghatékony megoldás, így ennek megfelelően igyekszünk eleget tenni a kérésének. Szerezzen bővebb információt a szolgáltatásainkról a www.autogazszereles.hu weboldalon!

Ne költsön nagy összeget a sérült gumiabroncs pótlására, hiszen van az új termék vásárlásánál gazdaságosabb megoldás! Használja ki a gumijavítás előnyeit, és oldja meg a problémát egyszerűen! Kérje szakembereink tanácsát, és tegye fel a gumiszereléssel kapcsolatos kérdéseit a 06-70-9447495-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk a szappanosautogaz@gmail.com e-mail címünkre!