Asztma kezelése sóterápiával

2020 jún 10. | Életmód

Kellemetlenné teszi minden napját a köhögés, és nem érzi jól magát sem otthon, sem a munkahelyén? Netán gyermeke, vagy más családtagja szenved légúti betegségben? Bárki enyhítheti a panaszait, sőt akár meg is szüntetheti a kialakult problémát, ha sóterápián vesz részt. Sógenerátor segítségével hatékonyan kezelhető többek között az asztma is.

A só minden nap jelen van az emberek életében, hiszen számos esetben van rá szükség a konyhában. Természetes immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatása miatt fontos, hogy mindenki rendszeresen jusson hozzá. Ön gondolt már arra, hogy ne csak az étkezések alkalmával használjon sót? Ha a sószemcsék megfelelő állapotban jutnak a légzőszervrendszerbe, pozitívan hatnak a légutakra, a légúti megbetegedésekre, az idegfájdalmakra, a magas vérnyomásra, és a reuma ellen is. Mindezek mellett a só védi a sejteket az elsavasodástól, tisztítja a tüdőt, a hörgőket, erősíti a csontokat, valamint ápolja, védi a bőrt.

Ha asztma, vagy bármilyen más légúti panasz miatt szenved, érdemes sóterápián részt venni! A száraz vagy váladékos köhögés, a visszatérő sípoló légzés, a nehézlégzés megnehezíti a mindennapokat, gyakran pedig lehetetlenné teszi a nyugodt alvást. Sóterápiával sokat tehet annak érdekében, hogy jobban érezze magát, egészségesebb legyen, és hatékonyan kezelheti az asztmát.

Korszerű sógenerátor működtetésével 0,5 és 5 mikron közötti sószemcséket lélegezhet be, amelyek a felületükön elektromos töltést hordoznak. Ezek könnyen eljutnak a kishörgőkbe, és pozitív hatást fejtenek ki. Gyermekek és felnőttek egyaránt részt vehetnek sóterápián, amelynek köszönhetően mellékhatások nélkül, akár egyszerre többen gyógyulhatnak.

Az ország legrégibb és legjobb sóklíma technológia megoldással várjuk Asthma Rehabilitációs Centrumunkban. Bármilyen légúti betegséggel küzd, mi segítünk Önnek a panaszok enyhítésében, a gyógyulásban. Lehetősége van sóterápián Hajdúszoboszlón részt venni, vagy akár bérelheti, meg is vásárolhatja a nálunk kapható nagyszerű készüléket. Hatósági klíma bemérési jegyzőkönyvvel, tudós testülettől származó szakvéleménnyel rendelkezünk, így megbízható kezekből veheti át a sógenerátort. Családi és üzleti célra egyaránt biztosítjuk a megfelelő készüléket. Ha hozzánk fordul segítségért, a legkedvezőbb áron használhatja ki a sóklíma technológia előnyeit. Szerezzen bővebb információt a www.arec.hu weboldalon!

Éljen újra egészségesen, és támogassa szeretteit is! Vegyen részt sóterápián Hajdúszoboszlón, vagy szerezze be tőlünk a mindenki számára hasznos sógenerátort! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-9743217-es telefonszámon, vagy érdeklődjön az arec@t-online.hu e-mail címünkre küldött üzenetben!