Multikulturális óvoda gyermeke fejlődéséért

2020 máj 19. | Kult

Szeretné, ha gyermeke idegen nyelvet is tanulna az iskolai életre való felkészítés során? Olyan óvodát keres, ahol a kicsi egyéni adottságai, képességei szerint fejlődhet? A legjobb választás egy multikulturális óvoda Budapesten!

Munkavállalás, és egyéb okok miatt nagyon sokan utaznak el a saját országukból új életet kezdeni. Ahogy hazánkban, úgy más országokban is megfigyelhető, hogy rengetegen vannak, akik külföldről érkeztek. A multikulturális óvoda működtetése reagálás erre a helyzetre, hiszen nagy szükség van az idegen nyelven történő oktatásra már kisgyermekkorban. Önnek is lehetősége van multikulturális óvodát választani gyermeke számára, ahol nem csak magyar nyelven kommunikálhat a kicsi, hanem megtanulhatja a legtöbb ember által használt angol nyelvet is.

Az idegen nyelv elsajátítása mellett nagyon fontos, hogy gyermeke kipróbálja a különféle játékokat, biztonságban érezze magát, és egyéni képességei szerint fejlődjön. A viselkedéstanulás, a szocializálódás, a tanulási készségek és a gondolkodás fejlődése egyaránt lényeges. Mindezekre nagy figyelmet fordítanak a multikulturális óvodában, ahol cél a közös emberi értékek megalapozása, a különböző kultúrák, szokások megismerésére és tiszteletére, valamint a környezettudatos életre való nevelés.

A Happy Kids, Budapest első számú angol nyelvű bölcsődéje és óvodája személyre szabott foglalkozásokkal várja az Ön gyermekét is! Játékközpontú tantervvel, képességek szerinti fejlesztéssel, biztonságos és szép környezetben igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy kisgyermeke megfelelően fejlődjön, és igazán jól érezze magát. Multikulturális óvodánkban különféle délutáni foglalkozásokat tartunk, és különleges eseményeket, színes programokat szervezünk a kicsiknek. Tudjon meg többet rólunk, nevelési elveinkről a www.happykids.hu weboldalon!

Válassza multikulturális óvodánkat, hogy gyermeke a lehető leghatékonyabban, igényeinek megfelelő környezetben fejlődjön! Érdeklődjön a beiratkozással kapcsolatban, és tegye fel egyéb kérdéseit is a 06-1-3562440-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@happykids.hu e-mail címünkre!