Töltse budapesti szállodában, exkluzív környezetben az év legromantikusabb napját!

2019 dec 30. | Szórakozás

A hétköznapokban nem olyan könnyű életben tartani azt a lángot, ami két ember között egy kapcsolat elején még olyan könnyen fellobban. Ahogyan telnek a hónapok és évek, már múlik az újdonság varázsa és a kapcsolatot, az intimitást könnyen maguk alá temetik az olyan kiábrándítóan átlagos teendők, mint a bevásárló lista írása, a munkahelyi határidők betartása vagy a gyerek napirendjének megszervezése. A Valentin nap a szerelmesek napja, amikor lehetőség nyílik ennek a lángnak a táplálására. Mi lenne erre alkalmasabb helyszín, mint a hangulatos Hotel Villa Korda?

A Hotel Villa Korda egy olyan budapesti szálloda, ami nyugodt, csendes zöldövezetben, ugyanakkor exkluzív környezetben fekszik, éppen ezért nagyszerű lehetőséget kínál egy vagy több, közösen eltöltött naphoz. Budapesti szállodánkhoz nem kell az országot átutazni vagy az országhatárt átlépni, mégis káprázatos élményekben lehet része mindenkinek. Amennyiben egy romantikus vacsoránál több időt szeretnének kettesben tölteni, úgy döntsenek egy romantikus hétvége vagy akár egy nap mellett és töltsék a szerelmesek ünnepét hangulatos és elegáns budapesti szállodánkban!

Ajánljuk a figyelmébe a budapesti szálloda szobáit, lakosztályait és egyedülállóan színvonalas szolgáltatásait, ami őszinte vendégszeretettel egészül ki. Válasszák terasszal ellátott lakosztályunkat, ahol romantikus estét tölthetnek el kettesben, miközben a csillagos égben, a februári, budai panorámában gyönyörködnek. A kényelmet a klasszikus stílusban berendezett szobák, a csodás környezetben található villa és a kedves személyzet biztosítja. Ejtsék meg a Valentin napi vacsorát kettesben, egy zsúfolt étterem helyett budapesti szállodánkban, akár a hotelszobájukban!

A www.villakorda.hu honlapon a Hotel Villa Kordáról tudhat meg többet, és láthatja, miért érdemes ide ellátogatni. Budapesti szállodánkban szeretnének megszállni? Foglaljanak szobát a weboldalon megadott elérhetőségek egyikén, a korda@t-online.hu e-mail címen vagy a +36-1-325-9123-as telefonszámon!