Milyen módszerekkel oldható meg a végleges szőrtelenítés?

2019 dec 11. | Nőknek

Sok időt tölt a szépségápolással, és rendszeresen szőrteleníti a testét? Nem csak a nyári időszakban, hanem a jelenlegi hónapokban is szükség van ennek a feladatnak a megoldására? Szeretné, ha gyorsabban jutna kiváló, tartós eredményre? Dönthet Ön is a végleges szőrtelenítés mellett, amit bármikor elvégeznek egy jól felszerelt kozmetikai szalonban!

Mindenki számára fontos az ápolt és fiatalos megjelenés. A szépségápolás a korábbi években és napjainkban is fontos szerepet játszik. A bőr egészségének megőrzése érdekében alkalmazott módszerek, a hajápolás, a sminkelés mind hozzátartoznak a mindennapokhoz. A legtöbb nő életében kiemelt szerepe van a rendszeres szőrtelenítésnek. Ha Ön is fontosnak tartja, hogy sima legyen a bőre, biztos, hogy beszerzi azokat a termékeket, amelyekkel eltüntetheti a szőrszálait. Előfordulhat, hogy rendszeresen sor kerül erre a tevékenységre, és szeretne hatékonyabb, tartósabb megoldást. Ezt teszi lehetővé a végleges szőrtelenítés!

A technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően már léteznek olyan eszközök, amelyekkel könnyen megoldható a végleges szőrtelenítés. Modern, fájdalommentes kozmetikai kezelés során szabadulhat meg a nem kívánatos szőrszálaktól, amelyek közül az egyik leghatékonyabb módszer az orvosi lézeres szőrtelenítés. Hosszú évekre feledkezhet meg a szőrszálak növekedéséről, és nem kell aggódnia a begyulladt szőrtüszők miatt sem. A kezelendő testfelület nagyságától függ, hogy mennyi időbe telik a végleges szőrtelenítés. Ha nem megfelelő a szőr színe, vagy például kisbabát vár, akkor sem tanácsos a lézeres szőrtelenítést alkalmazni. Ilyen esetben kiváló megoldást nyújt az Epiladerm kezelés.

Erika Szépségszalonunkban lehetősége van a két eljárás közül választani. Szakképzett kollégáinkkal mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximálisan elégedett legyen. A hozzáértő, precíz munkavégzésnek köszönhetően semmilyen komplikáció nem léphet fel. Olvasson részletesen színvonalas kozmetikai kezeléseinkről a www.erikaszepsegszalon.hu honlapon! Ha pedig szeretne időpontot kérni, vagy kérdése merül fel, hívja a 06-35-300-760-as telefonszámunkat, vagy üzenjen az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címünkre!